Još dva „ležeća policajca“ u gradu

2
2413

lezeci policajac

Služba horizontalne, vertikalne i svetlosne signalizacije JKP „Parking servis Kragujevac“ započela je jutros u 8 časova ugradnju „ležećeg policajca“ i prateće vertikalne signalizacije u Atinskoj ulici, neposredno iza pešačkog prelaza, kod brojeva 13 i 15, a sutra, od 7.30 časova ovo tehničko sredstvo za usporavanje saobraćaja biće postavljeno i u Belodrimskoj ulici, neposredno iza raskrsnice sa ulicom Vlade Bagata.

Rešenje za postavljanje „ležećih policajaca“ doneo je nadležni organ Gradske uprave za komunalne i inspekcijske poslove, sa ciljem povećanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

2 KOMENTARI

 1. Podrzavljam ideju, sve je to za bolju bezbednost nasih gradana. Moj predlog je, da se
  bar jedan “lezeci policajac”, postavi u Dalmatinskoj ulici na Vasaristu.
  Jednosmerna je na dole, nema pesackog prelaza, a ni ispravnog trotora,
  pa je vrlo rizicno prelaziti je. Narocito je opasno, u popodnevnim satima, i uvece, kada je veca frekvencija saobracaja, a i brza voznja.Molim vas, ako mozete, prenesite ovo na pravo mesto,
  jer ovo nije samo moje misljenje, vec vecine stanara.
  Pozdrav ,
  Gordana
  Pozdrav, i hvala, ako

 2. Sluzba horizontalne, vertikalne i svetlosne signalizacije JKP „Parking servis Kragujevac“ je pre 2 godine postavila semafor na raskrsnici na grosnicku stanicu. Posle godinu dana semafor je ukljucen da trepce i treptao je do skoro kada su ga potpuno ugasili. Nije mi jasno da JKP „Parking servis Kragujevac“ nije sposoban da taj semafor sinhronizuje sa ostalima i da ga konacno pusti u normalan rad nego ga potpuno gasi. A na toj raskrsnici ima dosta ljudi a narocito dece koja nemogu da predju ulicu iako ima pesacki prelaz jer niko nece da ih pusti, osim kad policija stoji. A sto se tice lezeci policajaca njih treba da ima svuda u svim naseljima a ne samo kod skola jer postoje naselja koja ne putu do skole nemaju trotoar kao recimo u Natalija Nana Nedeljkovic u grosnicii a put se odronio od kise a vlast nece da uradi nov put i plus korov (de bi mogao da bude trotoar tu je korov koji je leti 2 m visok jer niko nece da ga reze a grad nije nadlezan).

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime