Jelena Milovanović otvorila „Dečiju olimpijadu“

0
757

z6v5vyvx copy

Simboličnim paljenjem olimpijske baklje kod košarkaških terena u Velikom parku, svečano je otvorena „Dečija olimpijada“ u Kragujevcu, koju povodom predstojećih Olimpijskih igara u Brazilu u 10 gradova Srbije organizuje „Urban sport“ uz podršku zvaničnih sponzora olimpijskog tima Srbije.

Olimpijsku baklju u Kragujevcu zapalili su mladi sportista iz Kragujevca Igor Galjak i reprezentativka, košarkašica Jelena Milovanović koja se trenutno priprema za učešće na Olimpijskim igrama u Brazilu. Nakon svečanog otvaranja i paljenja baklje, otpočeo je dečiji sportski turnir u više disciplina.Tokom trajanja turnira u svih 10 gradova, mladi će imati priliku da pošalju pisma svojim omiljenim sportistima-olimpijcima.

Grad koji bude poslao najviše poruka olimpijcima u toku turnira dobiće poklon od kompanije „Frikom“ po završetku svih održanih turnira. U ime grada Kragujevca, otvaranju „Dečije olimpijade“ prisustvovao je Stefan Nikezić, pomoćnik gradonačelnika za unapređenje položaja mladih koji je nakon održanog turnira uručio medelje najboljim učesnicima.

FOTO: Duško Đorđević

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime