Javni poziv za prijem dece u privatne vrtiće

0
716

Gradska uprava za društvene delatnosti raspisala je drugi Javni poziv za podnošenje Zahteva za priznavanje prava na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskim ustanovama čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice za radnu 2021/22. godinu.

Pravo na učešće imaju deca koja se nalaze na Izvodu iz liste čekanja sa 61.9995 zaključno sa 61.0527 bodova.

Pozivaju se roditelji, staratelji, usvojitelji ili hranitelji dece koja ispunjavaju uslove da Gradskoj upravi za društvene delatnosti podnesu Zahtev za priznavanje prava na naknadu dela troškova.

Zahtev se podnosi na obrascu koji se može preuzeti na zvaničnoj internet stranici grada kragujevac.rs. Skeniran i popunjen zahtev predaje se elektronskim putem na mejl prijemdece@kg.org.rs od 23. novembra do 15. decembra 2021. godine.

Pored podataka o detetu (ime, prezime, datum rođenja, JMBG) u zahtevu je obavezno navesti pod kojim se brojem na Izvodu liste čekanja koji je sastavni deo poziva dete nalazi kao i koju odabranu privatnu predškolsku ustanovu želi da upiše dete. Ukoliko je roditelj zdravstveni radnik uz zahtev se dostavlja i skenirana potvrda zdravstvene ustanove u kojoj je roditelj zaposlen.

Pre popunjavanja obrasca zahteva, obavezno je pregledati raspoložive kapacitete privatnih predškolskih ustanova koji su takođe objavljeni istovremeno sa ovim pozivom na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca.

Obrazac zahteva se može preuzeti na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime