Ivan Ivanović se zahvalio ovom Kragujevčaninu

0
3229

Stefan (Andres) Stević, dvadesetdvogodišnjak koji oduzima dah svojim talentom za crtanje je još jednom uspeo da osvoji pažnju onih koje crta. Ovog puta to je bio voditelj Prve televizije Ivan Ivanović koji je njegov rad predstavio u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem”.  Ovaj talentovani mladić je već poznat našem potralu te ujedno pratimo i izveštavamo vas o njegovim dostignućima.

Osim Ivana, on je nacrtao i Miju Borisavljević, Cecu, Davora Stefaneka, Novaka Đokovića, Bogdana BogdanovićaMiloša Bikovića, Aleksandru Bursać, Aleksandru Prijović, Džekija Čena… i za svaki rad pojedinačno dobio medijsku pažnju koju zaslužuje.

Tačnije, Stefan je kao poklon za Ivanov rođendan poslao crtež koji je očigledno oduševio voditelja. Pogledajte na koji način je spomenuti voditelj zahvalio Stefanu i ujedno spomenuo naselje Grošnicu koje se nalazi nadomak Kragujevca.

https://www.instagram.com/p/Bae9yQthDtd/?taken-by=stefanandresstevic.10

Kada nešto radim za svoju galeriju biram nešto jače rezolucije. Ivanova slika je jedna od njih. Mada i hteo sam da iznenadim Ivanovića za rođendan. Crtež je rađen pastelima u olovci faber castell, derwent. Drvenim bojicama istih marka. Kredama i ostalim materijalom. Iskreno ne volim da brojim koliko dugo radim portret .To je najmanje bitno. Izronim tek onda kad osetim da je gotovo. Ali sam njegov  radio ukupno pravih 20 sati sedenja…  radio sam ga u slobodno vreme pored masovnih slika koje se naručuju. Nemam nikakve izložbe, uvek sam raspoložen za saradnju, pored crtanja kao druga usluga crteže uramljujem po želji…”- izjavio je Stefan ovim povodom.

https://www.instagram.com/p/BahdhnWhyIf/?taken-by=stefanandresstevic.10

 

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime