IT akademija „Himera“ poklanja mesec dana besplatnog programiranja i organizuje letnju školu HTML/CSS-a

0
1996

IT akademija ,,Himera” poklanja mesec dana besplatnog kursa iz osnova web programiranja za 40 učenika od 10 do 15 godina, sa kojima će raditi predavači sa licencom.

Deca i mladi se kroz igru i zabavu uvode u svet programiranja i istraživanja sa ciljem da dobiju upotrebljivo znanje.

Zahvaljujući sve većem interesovanju polaznika, „Himera“ organizuje i letnju školu za starije u kojoj će savladati osnove HTML/CSS, u trajanju od 20 sati, sa 50 odsto popusta, po ceni od 3.000 dinara.

Starijim polaznicima omogućava se rad u realnom okruženju, kreiranje i dizajniranje sajtova i web shopa, u korak sa savremenim razvojem.

IT Akademija „Himera“ je škola za usavršavanje u informacionim, menadžerskim i grafičkim veštinama u Kragujevcu. Oslonjena je na znanje iskusnih predavača i profesionalaca, na realan fond časova, a kako bi svaki polaznik stekao adekvatno iskustvo koje će omogućiti rad na konkretnim projektima. Pored osnovne obuke, polaznicima nudimo i napredno usavršavanje na ostalim kursevima.

PRIJAVE DO 5. JULA! Prijavite se na broj 064/2866004 ili dođite lično u Karađorđevu 15b (prekoputa hotela Stari grad), od 9 do 13 časova.

U TOKU JE I UPIS NA KURSEVE:

  • Letnja škola – osnove HTML/CSS-a / mesec dana / 20h / cena 3000 RSD
  • JavaScript – Trajanje 5 meseci / 80 sati / cena 7000 RSD mesečno
  • PHP – Trajanje 7 meseci / 100 sati / cena 9000 RSD mesečno
  • Laravel – Potrebno znanje objektno-orijentisanog programiranja / 3 meseca / 40 sati / cena 9000 RSD mesečno
  • QA – Automatizovano testiranje aplikacija / 4 meseca / 50 sati / 7000 RSD mesečno

Uz podršku partnera – Visoke tehničke škole strukovnih studija u Kragujevcu dodeljujemo sertifikat IT akademije Himera, a u saradnji sa Prvom tehničkom školom izdajemo ECDL sertifikat. IT Akademija “̦Himera” nudi svojim polaznicima (do 10 polaznika po programu) rad u realnom okruženju u kome se izrađuje softver, kurseve i grupe koji se adaptiraju i formiraju na osnovu početnog znanja prijavljenih kandidata pomoću ulaznih testova.

,,Himera” vas poziva da dođete i uverite se sami u kvalitet našeg rada
Sve  informacije na:
064/2866004
Karađorđeva 15B
www.himera.rs
itakademija@himera.rs

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime