IT Akademija “Himera”: Iskoristi izolaciju u svoju korist uz online kurs

0
848

I u okolnostima poput trenutnog karantina i izolacije, IT Akademija “Himera” stoji uz Vas. Do veoma korisnih i upotrebljivih znanja možete doći iz svog doma putem online kursa.

Zanimaju te sajtovi, kako napraviti svoj web site, a da pritom super izgleda i na telefonu i na računaru?

“Naučite osnove HTML-a i CSS-a kroz pravilno konstruisanje strukture web stranica. Uz to saznajte sve i o popularnoj Boostrap 4 biblioteci, kao i kako svom sajtu ubaciti responsive dizajn da preglednost bude odlična na bilo kom uređaju. Cilj je da na kraju kursa napravite svoj portfolio projekt na webu”, poručuju uz IT Akademije “Himera”.

Iskoristi izolaciju, edukuj se i napreduj u karijeri. Prijavi se na online kurs IT Akademija “Himera” Uvod u Web & HTML5/CSS3/Bootstrap 4 i dobijas popust od 40%.

“Online kurs se sporovodi šest sati nedeljno uz predavača na video pozivu, što praknitčno znači da on nesmetano prati ono što vi radite na računaru, a i Vi imate pliku da vidite to o čemu govori tokom predavanja. Imate konstantnu video i audio komunikaciju kao i konsultacije ukoliko Vam nešto nije jasno”, objašnjavaju u “Himeri”.

Kurs traje 30 sati, a cena bez popusta je 12.000dinara.

Pratite “Himeru” i na društvenim mrežama jer su najavljujena nova iznenađenja.

Pogledajte i ostale kurseve.

Upis je u toku, prijavi se.

Detaljnije informacije na:
www.himera.rs
itakademija@himera.rs
+381642866004

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime