I ove godine KIDS FEST u bioskopu CINEPLEXX

0
357

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza ovog vikenda, 19. i 20. decembra, nalazi se devet najnovijih filmskih ostvarenja, kao i reprize neverovatnih bioskopkih animacija u okviru dečijeg filmskog festivala „Kids Fest“.

„Kids Fest“ – Tradicionalni dečiji filmski festival održaće se 16. godinu za redom, pod sloganom „Filmski svet mašte“ u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu.

Najpoznatiji domaći dečiji filmski festival, uz koga su stasale mnoge generacije, ove godine donosi nam devet najnovijih filmskih ostvarenja, kao i reprize neverovatnih bioskopkih animacija. U duhu slogana, novi filmovi koji će se naći na programu festivala su: „Stela”, „Jakari i veličanstveno pero”, „Fantastični povratak u OZ”, „Simonov dar” , „Moja porodica i vuk”, „Gogo: Baka đak prvak”, „Romin frizerski salon”, „Bezrepi Pele” i „Pat i Mat 4: Majstorske avanture”.

Sinhronizovane animacije koje su tokom pandemije i ograničenih kapaciteta prisutnosti publike postigle zavidnu bioskopsku gledanost, filmovi „Superjunak SamSam”, „Kućni patuljci: Operacija kolačići”, i „Napred“ reprizno će biti prikazani tokom 16. KIDS FEST-a.

Cena ulaznice za filmove sa KIDS FEST-a je 250 dinara.

Cineplexx Kragujevac Plaza bioskop je mesto opuštanja gde je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mera, tako da je pravi izbor za bezbednu zabavu.

Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuje uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime