Hotel Kragujevac – tradicionalno najbolji novogodišnji provod!

0
1216

Hotel Kragujevac i ove godine organizuje doček i reprizu Nove 2022. godine u Kongresnoj sali! Cena dočeka je 4900 dinara, a reprize 2700 dinara.

Hotel ima četiri zvezdice, a svečana sala u kojoj se organizuje Nova godina je lepo uređena, osoblje je ljubazno i nema nikakve sumnje da će novogodišnji provod biti na vrhunskom nivou.

Mačak Miša Bend biće zadužen za odličnu atmosferu i sjajan provod tokom obe večeri. Rezervišite mesto na vreme i informišite se detaljnije putem telefona: 069 33 58 120 (Dragan Marković) i 069 33 58 110 (Saša Rašković).

U susret 2022. godini organizuju se i prednovogodišnje proslave za firme.

Specijalni novogodišnji paketi za sve goste hotela sa uslugom noćenja sa doručkom, koji se odluče da i Novu godinu dočekaju u hotelu:

𝗣𝗔𝗞𝗘𝗧 𝟭 (𝟯𝟭.𝟭𝟮. – 𝟬𝟭.𝟬𝟭.):  Gosti koji su na dočeku u hotelu, uslugu noćenja sa doručkom mogu dobiti po ceni od 3000 dinara. Cena dočeka i noćenja: 7900 dinara po osobi!
𝗣𝗔𝗞𝗘𝗧 𝟮 (𝟯𝟭.𝟭𝟮. – 𝟬𝟮.𝟬𝟭.): 2 noćenja sa doručkom, doček Nove godine i repriza po ceni od 13600 dinara po osobi!
𝗣𝗔𝗞𝗘𝗧 𝟯 (𝟯𝟭.𝟭𝟮. – 𝟬𝟳.𝟬𝟭.): Ukoliko se odlučite da u hotelu ostanete od dočeka do Božića, odobrava se dodatnih 10% popusta na usluge noćenja sa doručkom!

Zainteresovani sve informacije o prednovogodišnjim i novogodišnjim proslavama mogu dobiti i na Facebook i Instagram stranicama Hotel Kragujevac, kao i na sajtu www.hotelkragujevac.com.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime