“Himera” poklanja učenicima mesec dana besplatnog programiranja

0
712

Kako je počela nova školska godina, IT Akademija “Himera” je odlučila da, u saradnji sa osnovnim školama u Kragujevcu, obraduje učenike koji su voljni da nauče nešto novo i koji žele da unaprede svoje znanje iz oblasti informatike.

Ukupno 74 učenika, iz šest osnovnih škola, uzrasta od trećeg do osmog razreda, licencirani predavači uvešće, kroz igru i zabavu, u svet programiranja i istraživanja sa ciljem da dobiju znanje koje im kasnije u mnogome može pomoći.

Učenici nižih razreda, upoznaće se sa osnovama računarske pismenosti (Paint, Scratch), dok će se učenici viših razreda, upustiti u svet programiranja i pravljenja video igara, a pružiće im se mogućnost upoznavanja sa Python-om, programskim jezikom budućnosti.

IT Akademija „Himera“ je škola za usavršavanje u informacionim, menadžerskim i grafičkim veštinama u Kragujevcu. Oslonjena je na znanje iskusnih predavača i profesionalaca, na realan fond časova, a kako bi svaki polaznik stekao adekvatno iskustvo koje će omogućiti rad na konkretnim projektima. Pored osnovne obuke, polaznicima nude i napredno usavršavanje na ostalim kursevima.

Sve informacije na: 064/286-60-04, Karađorđeva 15b, ili na sajtu:
http://himera.rs/

Početna

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime