“Himera” organizuje trening “Certified Agile and Scrum Master”

0
2039

IT Akademija „Himera“ je škola za usavršavanje u informacionim, menadžerskim i grafičkim veštinama u Kragujevcu. Oslonjena je na znanje iskusnih predavača i profesionalaca, na realan fond časova, a kako bi svaki polaznik stekao adekvatno iskustvo koje će omogućiti rad na konkretnim projektima. U saradnji sa Agile Humans Beograd, Himera je pripremila dvodnevni agilni trening.

Trening Certified Agile and Scrum Master (CASM) biće održan 30. i 31. januara u hotelu “Zelengora”.

Agilne metodologije i agilni menadžment uzimaju sve veći primat kako u IT sektoru ali i u finansijama, marketingu, HR-u, a poslednjih godina Scrum postaje najrasprostranjeniji agilni okvir, pogotovo u kompanijama koje nastoje da steknu i održe lidersko mesto na brzo promenjivim i sve zahtevnijim tržištima.

Razlog iz kojeg Scrum uspeva da odgovori na potrebe tržišta su njegove karakteristike: fleksibilnost, sposobnost za brze reakcije na promene na tržištu i potrebe klijenata.

Scrum u praksi pokazuje najbolje rezultate u kada se pravi inovativan proizvod, jer smanjuje rizik ulaganja, i višestruko ubrzava process isporuke proizvoda na tržište.

Trening Certified Agile and Scrum Master pruža širu sliku o Agilnom i njegovoj primeni, sveobuhvatan uvid u Scrum okvir, sve Scrum uloge u razvojnom timu, sa posebnim fokusom na kompleksnu ulogu Scrum Mastera.

Ovaj trening je za vas ako:

• Radite u razvojnom timu i želite da implementirate Scrum
• Već koristite Scrum u razvojnom timu ali niste sigurni da li ga pravilno       primenjujete
• Imate nedoumice i pitanja koja želite da sistematski da razrešite kroz trening sa iskusnim profesionalcem
• Kao član razvojnog tima, delimično koristite Scrum, kombinujete ga sa waterfall metodologijom i niste zadovoljni rezultatima
• Radite na poziciji Scrum Mastera ali nemate formalan sertifikat
• Zauzimate lidersku poziciju u svojoj kompaniji i želite da naučite sve o agilnom menadžementu, Ili ste na bilo kojoj poziciji iz tradicionalnog
menadžmenta i želite da steknete celovit uvid u agilni način upravljanja procesima
• Zanima vas agilna karijerna putanja i želite da počnete sa temeljnim uvidom u Scrum metodologiju
• Želite da osnujete agilnu kompaniju i ugradite Scrum i agilnu poslovnu filozofiju u same temelje svoje kompanije
• Dolazite iz bilo koje industrije (finansije, marketing, sofverskirazvoj, HR ) i želite da ostanete relevantni u sve kompleksnijem i promenjivijim
uslovima savremenog poslovanja
• Želite da radite u IT industriji a niste programer – imate želju da upravljate procesima i budete fasilitator i kouč u Scrum timu

Nakon završenog kursa, svi polaznici dobijaju međunardno priznati sertifikat Certified Agile and Scrum Master, sertifikujuće kuće Agile Humans.

Više o treneru:

Jasmina Nikolić je osnivač i CEO kompanije Agile Humans, agilni organizacioni diveloper, agilni trener i kouč od 2010. godine. 
Jasmina je Certified Scrum Professional i Kanban Method professional. Radila je u brojnim industrjiama različitih veličina od startupova do velikih korporacija, u javnom i privatnom sektoru. Poseduje veliko iskustvo u otvorenim treninzima a prosečna ocena polaznika nakon treninga je 5.0.

Detaljnije informacije možete naći na ovom linku.

IT akademija Himera vrši upis na kurseve PHP programiranje, Project management, Engleski jezik, WordPress…

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime