GV: Počinje javna rasprava o budžetu

0
679

Gradsko veće donelo je danas zaključke kojima su utvrđene dinamike javnih rasprava za nacrt odluke o rebalansu budžeta grada Kragujevca za ovu i budžeta za 2022. godinu.

“Javna rasprava o nacrtu odluke o budžetu grada Kragujevca za 2022. godinu koja se nalazi na zvaničnom sajtu, oglasnoj tabli organa grada i oglasnim tablama svih mesnih zajednica, počinje danas i trajaće do 25. oktobra u podne. Pozivaju se sve zainteresovane institucije, organizacije i pojednici da uzmu učešće u javnoj raspravi a svoje primedbe i predloge mogu dostaviti putem mejla na javnaraspravabudzet@kg.org.rs i u pisanom obliku ubacivanjem u kutiju za predloge koja se nalazi u holu prizemlja zgrade Gradske uprave”, navedno je na sajtu lokalne uprave.

Kako se ističe, svi predlozi koji u pisanoj formi stignu do 25. oktobra do podneva smatraće se blagovremenim. Ukoliko zainteresovani žele lično da izvrše uvid u nacrt odluke o budžetu, to mogu učiniti 22. oktobra u sali 105 zgrade Gradske uprave u vremenu od 9 do 12 sati, gde će im ovlašćena lica pružati dodatna pojašnjenja.

U sklopu javne rasprave o budžetu grada za narednu godinu svi zainteresovani mogu popuniti i Upitnik o budžetskim prioritetima grada Kragujevca ko je nalazi na sledećem linku.

Na osnovu zaključka koji je na današnjoj sednici donelo Gradsko veće, sve zainteresovane institucije, organizacije i pojedinci na isti način, svojim predlozima i sugestijama, mogu uzeti učešće i u javnoj raspravi i o budžetu za tekuću godinu koja počinje u ponedeljak 18. oktobra i trajaće do 25. oktobra, takođe do 12 sati.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime