GV: Odobren novac za veštačku travu na “Čika Dači”

0
1057

Pomoćni teren “FK Radnički 1923“ uskoro će dobiti veštačku travu, koju će zajedno sa fudbalskim Savezom Srbije obezbediti grad Kragujevac.

gradsko vece

Gradsko veće dalo je saglasnost na učešće grada Kragujevca u sufinansiranju nabavke veštačke trave u standardu “FIFA dve zvezdice”, dimenzija 104 x 67 metara. Ukupna vrednost nabavke iznosi nešto više od 140.000 evra, od čega će grad Kragujevac iz budžeta obezbediti razliku za realizaciju tog projekta od oko 21.000 evra u dinarskoj protivvrednosti, dok će Fudbalski savez Srbije i Zajednica klubova Super lige izdvojiti 120.000 evra.

Gradsko veće dalo je saglasnost na zaključenje Ugovora o izgradnji vodovodne i linije fekalne kanalizacije za industrijsku zonu Rakalj 2 između Gradske uprave za investicije i JKP “Vodovod i kanalizacija“. Procenjena vrednost radova je blizu četiri miliona dinara.

Članovi Gradskog veća dali su i saglasnost za zaključenje Ugovora o izradi Plana detaljne regulacije “Dela Stare Varoši“ uz ulicu Srpskih dobrovoljaca u Kragujevcu i Ugovora o izradi Plana detaljne regulacije “Crveni krst“ uz ulicu Svetozara Markovića u Kragujevcu, između grada Kragujevca i JP “Urbanizam“ – Kragujevac.

Saglasnost je data i na zaključenje ugovora o izradi studije tehničko – ekonmske opravdanosti projekta unapređenja energetske efikasnosti za OŠ “Natalija Nana Nedeljković“ u Grošnici sa Agencijom za projektovanje “FOREVER STYLE 06“ Kragujevac, čime se stiču neophodni uslovi za realizovanje projekta sanacije tog objekta.

Članovi Gradskog veća utvrdili su predloge odluka o izradi Plana detaljne regulacije “Dela naselja Stara radnička kolonija – Blok Plaza“ kao i godišnji izveštaj o radu Centra za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju i uputili odbornicima Skupštine grada na razmatranje i usvajanje.

Gradsko veće dalo je saglasnost “Šumadija sajamu“ da u periodu od 15. do 31.decembra, u sklopu “Novogodišnjeg vašara”, postavi 14 pultova za izlaganje i prodaju robe i to na Trgu Radomira Putnika, između RK “Zlatna ruža“ i objekta banke osam pultova, na lokaciji desna strana bivša RK “22 decembar“ – Osnovni sud biće postavljeno šest pultova.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime