GV: Budžet grada za narednu godinu uskoro na javnoj raspravi

0
692

Gradsko veće na sednici održanoj 19. novembra donelo je Zaključak kojim se utvrđuje dinamika javne rasprave o Nacrtu budžeta grada Kragujevca za 2021. godinu, u periodu od 24. novembra do 2. decembra do 12 časova.

Nacrt budžeta grada Kragujevca za 2021. godinu, biće istaknut na zvaničnom sajtu grada Kragujevca, oglasnoj tabli Gradske uprave i oglasnim tablama svih mesnih zajednica.

Grad Kragujevac poziva sve zainteresovane institucije, organizacije i pojedince da uzmu učešće u javnoj raspravi o budžetu za narednu godinu, kao i da svoje primedbe i predloge dostave na e-mail javnaraspravakg@kg.org.rs ili ubacivanjem u kutiju za predloge koja se nalazi u holu prizemlja Gradske uprave grada Kragujevca do 2. decembra do 12 časova.

Svi predlozi i sugestije koje u pisanoj formi stignu do 2. decembra do 12 časova na adresu Gradske uprave za zajedničke poslove grada Kragujevca, Trg slobode br.3, 34000 Kragujevac smatraće se blagovremenim.

Inače, javna tribina o Nacrtu budžeta grada Kragujevca za 2021. godinu neće biti održana, zbog, kako je navedeno aktuelne epidemiološke situacijeo i mera koje se preduzimaju u cilju sprečavanja širenja virusa KOVID-19.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime