Grupa građana „Sigurno bolje“ – peta izborna lista

0
2394

sigurno bolje

Gradskoj izbornoj komisiji, sinoć u 22 sata, izbornu listu predala je grupa građana „Sigurno bolje – dr Vladan Vučićević“, na kojoj se nalazi 30 kandidata za odbornike.

Nosilac i prvi na ovoj listi, dr Vladan Vučićević, rekao je da od izbora očekuje da donesu dobro, jer Kragujevac sigurno zaslužuje bolje.

– Mislim da će građani Kragujevca znati da prepoznaju našu listu i očekujem solidan rezultat na predstojećim izborima. Našim biračima nudimo da im vratimo osmeh na lica, da mladost može ubuduće da ima perspektivu u ovom gradu i naravno da se razvija privatno preduzetništvo u Kragujevcu. To će omogućiti da mladi ljudi mogu da dobiju posao u ovom gradu, da ne beže odavde, da zaustavimo njihov odlazak, a da mi stariji starimo pored naše dece i unučića – rekao je Vučićević.

Gradska izborna komisija utvrdila je da je dokumentacija kompletna, ali u jednom delu nije validna.

Pregledom dokumentacije utvrđeno je da ova lista nema dovoljan broj validnih potpisa podrške birača, pa je Gradska izborna komisija, na X sednici, donela zaključak o otklanjanju nedostataka izborne liste. Grupi građana Sigurno bolje dat je rok od 48 sati da otkloni nedostatak tako što će dostaviti još 28 validnih potpisa birača koji podržavaju listu.

Kako je Grupa građana Sigurno bolje postupila u skladu sa Zaključkom i otklonila nedostatke, odnosno dostavila potreban broj validnih potpisa, Gradska izborna komisija je na XI sednici donela rešenje o proglašenju izborne liste „Sigurno bolje-dr Vladan Vučićević“.

FOTO: Duško Đorđević

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime