GrO SDS i Nova Snaga: Protokolom o saradnji najavili stvaranje alternative građanima Kragujevca

0
1749

nova snaga sds

Gradski odbor Socijaldemokratske stranke i Nova Snaga potpisali su Protokol o saradnji između dve organizacije. Potpisivanjem Protokola najavljen je i početak izborne kampanje povodom predstojećih lokalnih izbora u Kragujevcu. Samim Protokolom obe strane izražavaju spremnost na dugoročnu saradnju, kao i da partnerski rade na stvaranju i promociji političke platforme za ekonomski, društveni, politički, kulturološki razvoj grada Kragujevca, zasnovane na evropskim vrednostima, demokratiji i građanskim i ljudskim pravima.

GrO SDS i Nova snaga radiće na afirmaciji i promociji političkog programa angažujući ugledne, odgovorne, nekompromitovane nosioce političkih ideja, posebno uključujući mlade kao resurs.
Protokol su potpisali Vladimir Maksimović, potpredsednik GrO SDS i Nikola Nešić, predsednik Nove Snage.

– Drago nam je što je Nova Snaga u našoj organizaciji prepoznala partnera sa kojim može da sarađuje. Nadamo se da je ovo početak uspešne saradnje i da će nam se pridružiti i druge organizacije, koje sa nama dele iste vrednosti i politički program, istakao je Maksimović.

Nikola Nešić dodao je da se ovom saradnjom stvara alternativa u Kragujevcu:

– Želimo da udružimo naša iskustva i želje i pronađemo put ka aleterntivi za Kragujevčane i Kragujevčanke. Svi koji su mislili da je izbor uzak prevarili su se, a mi šaljemo poruku da će samo građani i građanke Kragujevca odlučivati o tome ko je pravi izbor za njih. Ovo je samo početak, sastajaćemo se veoma često u narednom periodu, iznoseći ideje koje mogu doneti mnogo toga dobrog našem gradu.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime