Gradsko veće odobrilo “Tržnicama” novo zaduživanje

0
964

Gradsko veće grada Kragujevca, na danas održanoj sednici dalo je saglasnost JKP “Gradske tržnice“ da se dugoročno zaduži za 93 miliona dinara.

Reč je o dva dugoročna kredita. Prvi je za refinansiranje svih kreditnih obaveza, a drugi dugoročan kredit za trajna obrtna sredstva. Odluka je, kako je navedeno, doneta u skladu sa Programom poslovanja JKP “Gradske tržnice“ za 2016.
Gradsko veće grada Kragujevca je na osnovu zahteva Mesne zajednice Stragari usvojilo Zaključak o preduzimanju mera na rešavanju problema javnog osvetljenja u toj mesnoj zajednici. Reč je o rešavanju problema javne rasvete na prostoru stočne pijace i dečijeg sportskog terena. Zaključak je izrađen u skladu sa odobrenim sredstvima za realizaciju Ugovora o usluzi održavanja javnog osvetljenja na gradskom području grada Kragujevca za 2016. godinu koji je grad Kragujevac zaključio sa SZR “Gorionik“ Malo Crniće.
Članovi Gradskog veća usvojili su i Zaključak o preduzimanju mera na dodatnom uređenju zelenih površina u Velikom parku. Vrednost posla koji će biti poveren Javno komunalnom preduzeću “Zelenilo“ je oko 600 000 dinara.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime