Gradonačelnik Kragujevca promoter „fijata 500L“

0
937

verko ferara 500 lGradonačelnik Kragujevca, Veroljub Stevanović, prvi je političar koji će biti promoter novog modela „fijat 500L“. Ključeve automobila koji se, od prošle godine, serijski proizvodi u pogonima FAS-a u Kragujevcu, danas je Stevanoviću uručio direktor Antonio Ćezare Ferara.

Zahvaljujući se kompaniji „Fijat automobili Srbija“, Stevanović je rekao da će taj auto, na osnovu ugovora koji je potpisan, voziti u narednih godinu dana, u okviru promocije novog modela. Pored toga, Gradsko veće grada Kragujevca donelo je odluku da lokalna samouprava od sada isključivo koristi Fijatove automobile. Stevanović je dodao da je preporučeno svim javnim i javno komunalnim preduzećima u gradu da učine isto.

– Fijat ima tako širok program i tako veliku lepezu automobila koji mogu da podmire sve naše potrebe. Od sada, pa ubuduće, naš vozni park obnavljamo isključivo Fijatovim vozilima. U planu je kupovina još dva autombila „500L“ i dva „punta“, sa namerom da do kraja godine za potrebe naših inspekcijskih službi nabavimo još desetak „punta“. Očekujem da sličnu odluku, kazao je Stevanović, donese i Vlada Republike Srbije.

– Mi nemamo druge promotere, a promocija naših modela ogleda se u pomoći koju pružamo pre svega sportskim klubovima, kao što su recimo Vaterpolo klub Radnički i Olimpijski komitet Srbije – istakao je tom prilikom direktor FAS-a, Antonio Ćezare Ferara. – Osvedočeni smo prijatelji sporta širom sveta i naša promocija se ogleda u tome. Tako je krajem prošle godine, prepoznavši kvalitete i ambicije VK Radnički, FAS potpisao ugovor o sponzorstvu a klub je dobio po dva automobila „500L“ i „grande punto“, kao i kombi „dukato“. FAS je inače i sponzor Košarkaškog kluba Radnički.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime