Gori dečije igralište ispred Rakićeve kuće, sumnja da je požar podmetnut (VIDEO)

4
5388

Danas je izgoreo pomoćni objekat u Eko parku Ilina voda, koji je nakon brze reakcije vatrogasne jedinice lokalizovan. Policija je takođe izašla na lice mesta, a kako je došlo do požara te će se utvrditi.

Tvorac Eko parka Ilina voda, Slađan Rakić, brzo se pojavio na mestu požara i pojasnio je da u tom objektu nije bilo struje i da su se u tom objektu držale stvari koje su planirali da postave u parku – stubovi, stolice, stara vodenica, koševi, table, a da su u prizmelju uskoro trebali da se sagrade kavezi za papagaje i pozvao je građane na radnu akciju subotu i sređivanje zgarišta.

Samo dva sata posle ovog događaja, o kojem su izvestili svi mediji, počelo je da gori takozvano “strelište” nadomak kuće Slađana Rakića, kada je postalo evidentno da se požari podmeću, jer su to dve udaljene lokacije.

Vatrogasci su ponovo stigli na lice mesta, ali je sada postalo jasno da je u pitanju ili piromanija ili određena poruka Slađanu Rakiću, u šta ne žele da veruju njegovoj grupi građana Alternativa. Rakić je pozvao nadležne organe da utvrde činjenice, a on će preduzeti sve što je u njegovoj moći da pomogne.

Pogledajte video zapis sa lica mesta:

4 KOMENTARI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime