Glumci iz filma Artiljero na večerašnjoj projekciji

4
5842

Posle predstavljanja beogradskoj i novosadskoj publici, ekipa filma Artiljero predstaviće se publici u Kragujevcu u bioskopu Cineplexx na večerašnjoj projekciji od 20.20 sati.

Pred publiku će izaći Jovan Kolarić, Ana Konjović, Boris Jager, Iva Kosovac, Zoran Cvijanović, kao i reditelj i scenarista filma Srđa Anđelić.

Priča prati Malog (Jovan Kolarić) koji je odrastao uz priče o uspesima Crvene zvezde, a da sam nikada nije okusio radost velike pobede. Nedostaje mu neko na koga bi se ugledao. Upoznaje Anu (Ana Konjović) kojoj na poseban način svetlucaju oči. Ana od života očekuje značajan događaj, ali sve se uvek pretvara u rutinu. Za taj poseban događaj je zadužen Mali. On joj u poverenju otkriva plan povratka svog heroja iz detinjstva – Nemanje Vidića. Ani sve deluje naivno, ali korak po korak, ona prestaje sa pitanjima i sledi
strast svog dečka. Uskoro će slično početi da se ponaša i okruženje. I najveći cinici postaju ubeđeni u uspeh te “fiks” ideje, čak i stariji brat Zlaja (Nebojąa Glogovac), bivši vođa navijača, komšiluk i tribina. Jureći za kapitenom Mančester Junajteda, odjednom, Mali sam postaje heroj. Ana sve snima mobilnim telefonom i forsira srećan kraj.

Pored Jovana Kolarića, Ane Konjović i Nebojše Glogovca, u filmu igraju Petar Božović, Aleksandra Janković, Iva Kosovac, Zoran Cvijanović, Vujadin Milošević, Goran Radaković, Predrag Bjelac, Danijela Vranješ, Boris Milivojević, Nikola Pejaković, Nebojša Bakočević, Boris Jager, Balša Đogo, Marko Jocić, Marko Gvero i drugi.

Ritam Grada svojim čitaocima poklanja 5×2 karte za ovu projekciju. Sve što je potrebno je da Vaše podatke (ime, prezime, broj telefona) pošaljete na mejl nagrade@ritamgrada.rs

Imena dobitnika biće objavljena u 15 sati.

4 KOMENTARI

 1. auu,projekcija o navijaču zvezde u Kragujevcu,pa da li su normalni!Alo bre,pa ovo nite ciganija i grobarija..sram da ih bude!

 2. Dobitnici karata su:
  Luka Cvetkovic,
  Ivan Milicic,
  Tamara Marjanović,
  Stefan Simic i
  Natasa Vranic.

  Dobitnici ce o nacinu preuzimanja biti obavesteni sms-om.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime