„Globalno selo“ u „Plazi“

1
3765

Global Village copy

U sklopu projekata ,,Pokreni svoju budućnost” i Social Care koje organizuje studentska organizacija AIESEC u Kragujevcu, održaće se događaj pod nazivom Global Village, sutra od 16 do 18 časova, u Šoping centru „Kragujevac Plaza“.

Volonteri iz Rusije, Egipta, Turske, Grčke i Azerbejdžana predstaviće tradiciju, običaje, kulturu svoje zemlje i omogućiti posetiocima da vide sve čari njihovih rodnih mesta. Ovo je jedinstveni događaj koji slavi toliko različitih kultura odjednom kroz zajedničku igru, pesmu, priču, tradicionalnu nošnju. Global Village oživljava ideju da je ceo svet zapravo jedno veliko, globalno selo i inspiriše nas da razumemo i cenimo jedinstvenost i različitost među nama i da na taj način damo pozitivan doprinos našem društvu.

Živeti raznolikost jeste jedna od glavnih ideja AIESEC-a i putem događaja Global Village ljudi imaju mogućnost da osete kako je to živeti negde drugde, van Srbije, kakve običaje imaju drugi ljudi, kako razmišljaju, po čemu su slični, a po čemu se razlikuju.

1 KOMENTAR

  1. Невероватно да је у свету село тако популарно а наша села нестају!!

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime