Global Talent program – zajedno težimo visokim ciljevima

0
2041

1920311_681248235251168_1430951356_nImaš želju za profesionalnim i ličnim razvojem? Želis da radiš u nekoj od najboljih kompanija na svetu i stekneš multikulturalno iskustvo? Napravi prvi korak ka budućoj karijeri jer je Global Talent program, studentske organizacije AIESEC, prava prilika za tebe.

Ambicioznim mladim ljudima program globalne prakse pruža šansu da kao predavači podstiču i ukažu na pozitivne promene u društvu, postave temelje kulture, tradicije i tolerancije. Primenom znanja stečenog na studijama, kroz brojne procese učenja pomažu deci da unaprede svoju kreativnost i otkriju svoje potencijale. Pored uslova da su učesnici programa, u trajanju od 3-18 meseci, studenti završnih godina, moraju imati između 20 i 29 godina i odlično poznavati engleski jezik.

Prijava za ovaj program podrazumeva popunjavanje sledeće forme, a svi zainteresovani studenti mogu prisustvovati prezentaciji Global Talent programa.  Na taj način imaće priliku da bolje upoznaju organizaciju i mogućnosti koje program pruža, kao i da čuju iskustva studenata koji su već išli na praksu.

Prezentacija programa Global Talenat će se održati 24. februara u Hotelu Kragujevac u 18 časova.

global talent

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime