G.P. “IZGRADNJA R”: Kvalitetni stanovi na atraktivnoj lokaciji

1
15613

Renomirana firma G.P. “IZGRADNJA R” d.o.o. prodaje stanove na atraktivnoj lokaciji u centru Kragujevca.

Nova zgrada nalazi se u ulici Branislava Nušića 5, nedaleko od PMF-a i Velikog parka. Objekat je projektovan kao energetski efikasan. Arhitektura je savremena sa primenom visokokvalitetnih materijala: fasadni paneli u drvo dekoru, aluminijumsku brisoleji, staklene ograde terasa. U objektu su predviđene podzemne garaže, ostave i lift.

Objekat je projektovan u prekinutom nizu spratnosti Po+Pr+3+4 pov.etaža sa 24 stana različitih struktura:

Garsonjere P=26.30 – 27.20m2
Dvosobni stanovi P=41.15 – 46.00m2
Trosobni stanovi P=57.84 – 73.00m2

Stanovi su moderno projektovani i opremljeni po visokim standardima. Fasadna stolarija je od PVC šestokomornih profila sa aluminijumskim roletnama. Podovi su od hrastovog parketa I klase. U kupatilima je predviđeno podno grejanje i sušač peškira. Grejanje stanova predviđeno je savremenim kombinovanim kotlovima na gas za svaki stan posebno.Radijatori su aluminijumski sa termo glavama. U svakom stanu je predviđen klima uređaj.

Stanovi su opremljeni video nadzorom sa IP kamerama i NVR-om (snimanje do 30 dana), interfonom, telefonom, internetom i kablovskom televizijom. Do svih stanova dolazi optički kabal preko koga je moguće dobiti internet, televiziju i telefon. U svim stanovima ugrađena je instalacija za podršku kućne automatike (pametna kuća).

Inače, firma je osnovana 1994. godine i poslovala je pod nazivom S.R. “IZGRADNJA inženjering”, a od 2002.godine posluje pod nazivom G.P. “IZGRADNJA R” d.o.o.

“Do sada smo izgradili i prodali preko 800 stanova i svi naši objekti i stanovi su uknjiženi. Na tržištu nekretnina uspešno poslujemo već 24 godina”, navode u “IZGRADNJI R”.

Pouzdanost garatuje i što firmu čine stručnjaci svih profila poput inženjera arhitekture i građevinsrstva i pravnika.

Pored prodaje stanova i apartmana “IZGRADNJA R” vlasnik je i hotela na Zlatiboru.

“MONS ZLATIBOR” nalazi se na 1.000 metara nadmorske visine pored crkve u centru Zlatibora, u neposrednoj blizini jezera, kao i fudbalskih i teniskih terena. Svojim modernim enterijerom, sadržajem koji nudi i najvišim nivoom usluge, “MONS” predstavlja pravo mesto za odmor i uživanje svih generacija.

GP “IZGRADNJA R” D.O.O. nalazi se u ulici Kralja Milana IV 40.  TEL/FAX: 034/370-340, 034/355-001

Email: izgradnjarkg@gmail.com

 

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime