FOTORAMA festival počinje 6. avgusta – svi programi online

0
536

Ovogodišnji, jubilarni, deseti po redu, FOTORAMA festival će se zbog trenutne svetske situacije prouzrokovane COVID 19 pandemijom preseliti kompletno na online platforme.

Međutim, ni takva situacija nije sprečila FOTORAMU da, kao i svake godine, ima veoma kvalitetan program. Ove godine, zbog odlaganja, festival će biti održan od 6. do 9. avgusta.

FOTORAMA festival će u svom četvorodnevnom programu imati rekordan broj stranih i domaćih predavača koji će održati svoje online radionice.

Među predavačima će se pojaviti i neka od najpoznatijih svetskih imena iz sveta fotografa kao što su trenutno ekipa najboljih dokumentarista National Geographic Magazina: Lynn Johnson (Pulicer) (USA), Erika Larsen (USA) i Andriana Mereuta (Moldavija).

Učesnici festivala u oblasti vizuelnih umetnosti, retuša i komercijalne fotografije moći da slušaju neke od vodećih stručnjaka u ovim oblastima: Dennis Dunbar (USA), Renee Robyn (USA), Sef McCullough (USA), Hugh Kretschmer (USA), Mezame Shashinka (Singapur), Višnja Šešun (SRB).

“Pošto FOTORAMA slavi svoj deseti rođendan, odlučili smo da kompletan program ovog festival bude na poklon svim mladim umetnicima i fotografima iz celog sveta koji prate naš festival. Sve radionice su potpuno besplatn, ali imaju i ograničeni broj mesta”, poručuju organizatori.

Za sve ostale informacije možete posetiti i zvaničnu stranicu FOTORAMA festivala.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime