„Forever Storm“ promoviše novi album

0
1757

forever stormKragujevački sastav „Forever Storm“ nedavno je objavio spot za pesmu „Tragedy“,  kojim su ujedno najavili i promociju novog albuma, u izdanju „EBM Records-a“ iz Meksika, koja će biti održana sutra u „Areni Fun Factory“, sa početkom od 22 sata.

Novi album, donosi hevi metal zvuk sa malo drugačijim ritmovima od onih na koje smo navikli kada je u pitanju ovaj satav.

Snimljen je u „Audio Design“ studiju, pod patronatom Dobrice Andrića. Miks i koprodukciju radio je Ivan Ilić, a za mastering je bio zadužen Joey Sturgis iz Amerike, koji je sarađivao sa bendovima „Asking Alexandria“, „Attack Attack!”, „The Devil Wears Prada“ itd. Na albumu su gostovali i Milan Mimi Kostadinović iz benda „Violet“, na pesmama „City Of Vultures” i „Death Comes Alive”, kao i Branko Stiković iz sastava „Rockinger“, na pesmi „The Leaving”.

Ne bih da favorizujem bilo koju pesmu, jer ipak smo se podjednako trudili oko svake i nadam se da će to ljudi i čuti – poručuje Stefan Kovačević, frontmen benda.

On je dodao da je u planu koncertna promocija širom zemlje, ali i regiona.

Pokušaćemo da posredstvom  kontakata organizujemo nastupe i u inostranstvu. A povodom koncertne promocije i izlaska novog albuma, fanovima poručujem da se pripreme za ozbiljan headbang kaže Kovačević.

Bend „Forever Storm“ pored Kovačevića (vokal, gitara), čine Miloš Miletić (gitara), Vladimir Nestorović (bas) i Vuk Stefanović (bubnjevi).

Njihov prvi demo snimak sa tri pesme, pod nazivom „The Sign of Thunder“ objavljen je davne 2007. godine, a prvi album, „Soul Revolution”, godinu dana kasnije, za izdavačku kuću „One Records“, koji od strane „Radija Beograd 202“ i „Serbian Metal“ portala biva proglašen za album godine. Bili su učesnici raznih festivala i dobitnici mnogobrojnih nagrada i priznanja. Na nekim od festivala delili su stejdž sa najvećim muzičkim imena, kao što su: „Iron Maiden“, „Alice Cooper“, „Motley Crue“, „Kamelot“, „W.A.S.P“. Dugo pripremam album konačno se pojavio 1. aprila. Na albumu se nalazi 13 pesama, a pesme „Tragedy” i „Nocturnal Wings” već su se izdvojile kao najslušanije.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime