Film o Arsenal festu 06

0
1744

Gledali ste Arsenal 06 uživo, a sada možete da se podsetite doživljaja kroz kratki dokumentrani film Nikole Radojičića-Skubija.

arsenal06

Arsenal 06 je tokom tri večeri ovog juna privukao preko 20.000 posetilaca koji su uživali u nastupima Skunk Anansie, Toy Dolls, Asian Dub Foundation, Bajage i Instruktora, Partibrejkersa, Beogradskog sindikata i brojnih drugih, a fantastična atmosfera festivala u Kragujevcu sada se konačno najbolje može sagledati u kratkom filmu.
Dokumentarac u manje od osam minuta vodi gledaoca sa sunčanih ulica Kragujevca u dobro posećen Arsenalov kamp, a potom i u festivalski prostor: na Main Stage gde su nastupali i Massimo Savić, Električni orgazam, Viva Vox… i na Garden Stage gde su posetioci iz svih delova Srbije i regiona pratili Nenu Belana, Obojeni program, Gorana Bareta i Majke, Nikolu Vranjkovića, Zoster…
Film samo potvrđuje imidž Arsenala kao jednog od najuzbudljivijih festivala Srbije i regiona, sa idealnim spojem bendova (svirali su i Atheist Rap, Ničim izazvan, E-Play, Mortal kombat…) i fantastičnog prostora (Main Stage je u “Kneževom arsenalu”, prostoru fabrike naoružanja iz 19. veka, Garden je u živopisnoj i zeleniloj “Zastavinoj bašti”, a Explosive DJ Stage u istorijskoj “Čaurnici”).
Najvažnije – Arsenal šestu godinu za redom ostaje festival sa izuzetno mladom publikom, što znači da ima sigurnu budućnost. Ove godine rokenrol eksploziju zadovoljstva upotpunili su gutači vatre i spektakularni vatromet, a juna 2017. godine Arsenal Fest 07 u Kragujevac od značajnih muzičkih imena dovodi…
Sound design filma Janko Božović.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime