Fijat vodi maturante odlikaše na „Arsenal fest“

6
2781

fiatKompanija FIAT Automobili Srbija poklanja svim kragujevačkim maturantima s odličnim ocenama, ulaznice za prvo veče Arsenal festa, 26. juna, kada nastupaju rege muzičar Gentleman i regionalna atrakcija Dubioza kolektiv!

Besplatne ulaznice za prvo veče dobiće čak 708 kragujevačkih maturanata odlikaša! Na Arsenal fest, idu maturanti: Prve kragujevačke gimnazije, Druge gimnazije, Ekonomske škole, Medicinske škole „Sestre Ninković“, Trgovačko-ugostiteljske škole „Toza Dragović“, Politehničke, Prve tehničke i Druge tehničke škole.

Na „Arsenalu“ prve večeri, pored Gentlemana i Dubioze, nastupaju Lude krawe, Čovek bez sluha, kao i Helm, Crveni Karton, Špajz, Brigand, Branimir i neprijatelji, dok su tu i di džejevi Shoomadisco, Sofa Kru i The Anilo.

6 KOMENTARI

  1. Karte se preuzimaju u skolama, ali u Drugoj kragujevackoj gimnaziji tih karata nema… kao podeljene su, sto nije istina jer iz mog odeljenja od 17 odlicnih karte niko nije primio! Katastrofa! Zar se i u skolama to desava! Sramota!!!

  2. U Prvoj kragujevackoj gimnaziji karata takodje nema, jer su celnici skole iste te karte podeli profesorima i ucenicima nizih razreda koji su u tom trenutku bili u skoli, a objasnjenje zasto je to uradjeno je to sto oni ne mogu maturantima da salju karte na kucnu adresu. Inace te iste karte su kasnije preprodavane.

  3. Karata nema ni u Prvoj gimnaziji. Prodaju pricu kako je to stiglo za maturante, ali su oni to kao podelili ostalim ucenicima. Vidi se iz aviona da izmisljaju, karte je neko uzeo i prodao.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime