FIAT unapređuje ponudu modela 500L

0
787

Nakon što je ovog leta restilizovao sve tri varijante modela iz Kragujevca, FIAT je odlučio da ponudi još jednu verziju ovog automobila – sa oznakom City Cross.

Vozilo sa paketom City Cross zasnovan je na “kros” varijanti modela FIAT 500L, pa ima stilske detalje koji ga po dizajnu čine sličnijim krosover automobilima.

Nova verzija ekskluzivno će se prodavati na odabranim tržištima Evrope, a automobil odlikuju povećano rastojanje od tla za 25 mm i 17 inčne alu felne koje dolaze kao standardni deo opreme.

Kupcima će biti ponuđeno devet boja spoljašnjosti, među kojima je i jedinstvena nijansa narandžaste (Sicilia Orange), koja se vidi na automobilu sa promo fotografija, u kombinaciji sa crnim krovom.

Unutrašnjost je takođe dostupna u više varijanti boja i dezena presvlaka, što povećava mogućnosti personalizacije vozila, na čemu FIAT inisistira kod modela 500L.

Kožni volan, klima uređaj i tempomat su standardni, kao i Uconnect HD Live multimedijalni sistem sa glasovnim komandama i Bluetooth konekcijom.

Kao opcija može se naručiti i veći, 7 inčni “touchscreen” multimedijalnog uređaja, sa Apple CarPlay i Android Auto funkcijama za povezivanje smartfona.

Motorizacija modela 500L City Cross obuhvata tri benzinca, 1.4 sa 95 ks, 0.9 sa 105 ks i 1.4 sa 120 ks, kao i kombinovane verzije sa benzinskim i pogonom na tečni naftni gas, takođe 1.4 sa 120 ks.

Tu su i dva dizelaša, 1.3 sa 95 ks i 1.6 sa 120 ks.

Cena paketa City Cross za sada nije objavljena.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime