Feštica veštica u Šoping centru Kragujevac Plaza!

0
1825

FB-Šoping centar Kragujevac Plaza organizuje tradicionalnu proslavu Noći veštica, koja će se održati 31. oktobra od 16 do 21:30h u atrijumu šoping centra!

Svi posetioci, a posebno oni najmlađi, imaće priliku da uživaju u uzbudljivom programu punom besplatnih aktivnosti, kao što su oslikavanje po licu, lov na slatkiše, pravljenje maski, izbor za najbolje kostime, fotografisanje i druženje sa omiljenim likovima iz crtaća, maskenbal i DJ!

Posetioci koji žele da učestvuju u takmičenju za najbolje kostime mogu da se prijave na dan događaja od 16 do 17:30h na promo pultu u atrijumu. Najbolji kostim će se birati u tri kategorije (uzrast do 3 godine, 4 – 9 i 10 -14 godina) a žiri će proglasiti najbolji kostim svake kategorije kao i glavnog pobednika.

Pobednici po kategorijama će dobiti vredne nagrade koje su obezbedili Planeta Sport, Diva, Cineplexx, Games, Menda, Arena Fun Factory, Candy Universe i Dexy Co Kids, a glavni pobednik će dobiti i fantastični poklon Seep Shop-a Aloba – dečji krevet, dušek i memory jastuk!

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime