FCA organizuje novi turnir u fudbalu za zaposlene

1
859

fca-turnir-mali-fudbal

Kompanija FCA Srbija organizuje četvrti po redu turnir u malom fudbalu, na kom će, počevši od sutra, pored zaposlenih u kompaniji, učestvovati i ekipe  MM, JCMM, Johnson Controls Automotive, Sigit, PMC i FCA Services.

Ove godine turnir će biti održan pod sloganom „MI SMO 500L TIM“ koji će, kao i svake godine, biti prilika za zaposlene u FCA Srbija da izaberu svoje lidere, rade na širenju timskog duha, da se povežu sa drugim kolegama i sklope nova prijateljstava.

Ovaj tradicionalni turnir je samo jedna u nizu sportskih aktivnosti, koje kompanija sprovodi da bi poboljšala timski duh među zaposlenima. Osim turnira u malom fudbalu, kompanija redovno organizuje i turnire u košarci, kao i druge rekreativne aktivnosti za zaposlene.

– FCA Grupacija je prepoznatljiva, ne samo u okviru globalne automobilske industrije, među kompanijama koje visoko vrednuju svoje ljude kao jednu od svojih najvećih snaga i prednosti. FCA Srbija se trudi da vodi brigu o svojim zaposlenima, i to nizom akcija i aktivnosti koje organizuje, ne samo za zaposlene, već i za njihove porodice – nvaodi se u saopštenju FCA.

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime