Evo zašto je Slađan Rakić jedan od političara sa najvećom podrškom u Kragujevcu (FOTO)

4
2568

Počela je kampanja za lokalne izbore u Kragujevcu, to je postalo jasno svima protekle nedelje. Previranja u vladajućoj SNS, formiranje koalicije oko bivšeg gradonačelnika Stevanovića, odlazak Radiše Uroševića iz Palmine stranke, početak kampanje bojkota, ali i sve jači nastup lokalnih političkih organzacija, uz najave formiranja novih nastalih odlaskom iz nekih posrnulih sa republičkog nivoa.

Lider Alternative – Kragujevačka inicijativa i Nova Snaga, osnivač Eko parka Ilina voda, Slađan Rakić, protekle nedelje je, pored dolaska investitora iz Južne Koreje, napravio jedan nesvakidašnji potez za političare sa lokalnog, ali i republičkog nivoa – objavio se svoj broj telefona na Facebook profilima.

Uvidom u letak, koji se deli u Kragujevcu početkom svakog meseca od strane aktivista ove organizacije, uvek sa drugačijom porukom vidljiv je i broj telefona, lično Slađana Rakića, u odnosu na telefone gradskih odbora ili sekretara koji se najčešće ostavljaju kao kontakt političkih organizacija.

“Nemam šta da krijem, građani znaju da sam za njih uvek dostupan. Trudio sam se tokom svih ovih godina da pomognem koliko je bilo u mojoj moći. Nadam se da ću posle sledećih lokalnih izbora biti u prilici da sa svojim timom odlučujem o oblastima u gradu gde imamo da ponudimo stručne ljude. Do tada se trudimo da prikupimo što više informacija o problemima i potencijalnim rešenjima kroz stalne razgovore sa građanima, kako uživo tako i putem društvenih mreža i zato sam ostavio svoj broj telefona da svima omogućim kontakt”, naveo je Rakić u izjavi za naš portal.

Pogledajte objavu Slađana Rakića na društvenoj mreži Facebook:

4 KOMENTARI

  1. Srdjan Rakic se uspesno prilagodjava uz svaku vlast. To je garancija njegovog uspeha. Ne bih bas bila time odusevljena. Vise bi me bila sramota.?

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime