Elektrošumadija: Neistine o novom zapošljavanju

5
3178

rg elektrosumadija kragujevac

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Kragujevcu, Dušan Obradović, na konferenciji za medije rekao je da su u Elektrošumadiji pre nekoliko dana na određeno vreme zaposlena 134 čoveka, a glavni uslov je bio da su članovi Srpske napredne stranke.

Direktorka Regionalnog centra EPS Distribucije u Kragujevcu, Sanja Tucaković, odgovorno tvrdi da je to apsolutno netačno: „Nijedan jedini novi radnik nije zaposlen u Elektrošumadiji ni prekjuče, ni u skorije vreme,“ kaže direktorka Tucaković i dodaje: „Konkretno, pre dva dana, produženi su Ugovori o privremeno-povremenim poslovima jednom broju lica koja već neko vreme po tom ugovornom osnovu rade kod nas, i to za devet lica u „Elektrošumadiji“, a ukupno za 34 lica na teritoriji Regionalnog centra (Kragujevac, Smederevo i Požarevac)“.

U Regionalnom centru EPS Distribucije u Kragujevcu tvrde da se u potpunosti pridržavaju Uredbe Vlade kojom se ograničava novo zapošljavanje, kao i ostalih zakonskih propisa, nastavlja da se bavi svojom osnovnom delatnošću, a to je kontinuirano i kvalitetno snabdevanje potrošača električnom energijom, sa fokusom na zadovoljstvo kupaca kao najvećim prioritetom.

5 KOMENTARI

  1. laz kao i sve oko napredne stranke gurali su ih lopatom u eps pred zabranu zaposljavanja u decembru 2013 !!!!!Odmah za stalno !

  2. U javnim nabavkama Elektrosumadije ste zaposlili 250 ljudi pre poslednjih i posle poslednjih izbora. I svi su clanovi SNS-a. I svi to znaju. Oces imena Sanja da ti pisem ovde. Ne lazi narod. A i ti si prva iz SNS , dosla iz Takovo osiguranja gde nisi bila niko i nista i mislis da si bogom dana i strucna za direktora. I tvoja jedina strucnost je sto si clan SNS-a.

  3. Djoko, napisi ta imena ako znas, zakuvaj ga malo :). Mozda sam i ja na tom spisku, a nisam iz sns-a :). Niko nije pominjao spiskove kada su elektrosumadijom gospodarili verkovi i zuti, a spiskova je bilo :)

  4. Kako Vas bre nije sramota pa zaposlili ste na stotine clanova SNS-a, kao i pozbatog zastavinog uvlakaca Stosica za nekog direktora. Covek promenio bezbroj firmi po izlasku iz zastave. Strasno i sramota

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime