EKSKLUZIVNO Toni Cetinski za „Ritam grada“: „Sa koncetra će svako otići sa osmehom na licu”

0
3017

toni cetinski

Jedan od najpopularnijih pevača u regionu, Toni Cetinski, održaće 11. marta u Kragujevcu veliki solistički koncert u sklopu turneje kojom proslavlja 25 godina uspešne karijere.

Toni će pred Kragujevčanima izvesti svoje najveće hitove, ali će repertoar upotpuniti i numerama koje publika nije dugo imala prilike da čuje. Svi koji su nekada uživo čuli fenomenalnog pevača, znaju da na njegovim koncertima vlada neverovatna atmosfera, a za sve one koji će ga premijerno slušati u dvorani „Jezero“, Toni obećava nezaboravan provod.

Kakva su očekivanja od predstojećeg koncerta u Kragujevcu, kao i o mnogim drugim stvarima koje su vezane za njegovu karijeru, saznajte u ekskluzivnom razgovoru sa Tonijem, samo na vašem omiljenom portalu.

Šta Kragujevčani mogu da očekuju na Vašem koncertu 11. marta?

– Mogu očekivati veliku rođendansku proslavu, tj. proslavu mojih 25 godina karijere. Zahvaljujući upravo publici zajedno slavimo četvrt veka. Dobra zabava, uzajamna ljubav koja već traje toliki niz godina. To vas čeka. Obećavam da će svako otići sa koncerta sa osmehom na licu.

Na Vašim koncertima je uvek odlična atmosfera. Da li postoji neki poseban način pripreme za njih?
– Tri kruga oko stadiona! Šalim se. Uvek pre koncerta volim ostati malo sam sa sobom, sa svojim mislima i u glavi proći kroz planirani program. No, na kraju se ispostavi da sve to bude tako spontano, jer je publika taj moj motor koji me „vuče“ tih dva, dva i po sata na bini. Zapravo, ja bih mogao to pitanje postaviti svojoj publici – kako to da ste mi uvek tako dobro raspoloženi? (smeh)

Koji koncert, u dosadašnjoj karijeri, posebno pamtite?

– Svaki koncert je utkan negde u mojim mislima i srcu. Svaki koncert mi puni baterije. Divan je osećaj videti publiku ispred sebe koja s osmehom peva zajedno s tobom.

Koliko je teško pripremiti repertoar za koncert, s obzirom da ste za 25 godina karijere stvorili mnogo kvalitetnih, popularnih pesama?

– Pokušao sam složiti repetoar s onim pesmama koje publika zna. Ali će se takođe naći na koncertu nekoliko pesama koje jako dugo nisam svirao ili ih uopšte nisam svirao. Ali to neka ostane iznenađenje.

Važite za jednog od najomoljenijih pevača u regionu. Da li sebe doživljavate kao zvezdu?

– Ne. Ne volim uopšte bilo kakve kategorizacije. Svaki čovek mora i treba biti zvezda. I svako od nas zauzima neki sjaj u nečijem životu.

Koji savet biste danas dali mladom Toniju sa početka karijere?

– Idi istim putem kao i „stari“ Toni. Ne bih ništa menjao, jer je baš to moralo tako biti.

Kakav je osećaj biti na bini sa Hoseom Karerasom?

– Čast i zadovoljtstvo je deliti binu s takvim impozantnim umetnikom s velikim slovom „u“. A ono još lepše je što smo van te bine postali prijatelji.

Šta biste savetovali mladim pevačima koji započinju karijeru?

– Sve radite s ljubavlju. I uvek slušajte srce.

Ulaznice za koncert Tonija Cetinskog mogu se kupiti po ceni od 1.000 dinara na prodajnim mestima Eventima, kao i na nekoliko lokacija u Kragujevcu: Dom omladine, TIC (Turistički informativni centar, Arena fun factory (T. C. Plaza), Music store (ul. Glavna 126).

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime