Ekskluzivno naselje “SUN HILL” Kragujevac (FOTO/VIDEO)

13
19661

Kuca 06Nov način stanovanja. “Sun hill” je naselje u predgradju Kragujevca, u naselju Šumarice. Živite u humanom naselju, niskog stepena izgradjenosti, ekoloških i tehnoloških dostignuća. Kupite KUĆU I PLAC PO CENI STANA.

Naselje “SUN HILL” je naselje zatvorenog tipa i planirano je da bude izgradjeno 30 individualnih stambenih objekata. Naselje će biti ogradjeno a ulaz u naselje su planirani kroz dve kapije koje će posedovati šifru za pristup poznatu samo vlasnicima kuća i njihovim prijateljima.

Naselje je planirano sa dva tipa objekata, manji objekti sa parcelama od 4-4,5a I veci objekti sa parcelama od 5a i više. Manji objekat od 100m2, je predložen u nekoliko rešenja unutrašnjeg rasporeda prostorija. Postoji mogućnost menjanja unutrašnjeg rasporeda prema potrebama kupca.

Projekat i radove izvodi STUDIO – ARH-IN d.o.o.
Informacije na telefone: 063/502-305, 060/511-5000, 064/511-6666

[wzslider]

 

13 KOMENTARI

 1. Sta znaci to po ceni stana? Za te pare vec dolaze u obzir kuce u centru a ne u Sumaricama (naravno, to je SAMO PRIMER)… a mozda ce da se grade kod spomenika V-3 ???

 2. Sve ovo idealno izgleda na slici,ali…poučena iskustvom sa našim vrlim građevinarima,firmama,investitorima i sl. – biće da će ove kuće biti od najjeftinijeg materijala za najskuplju moguću cenu.Uostalom ,amerikanizacija urbanizma u Kragujevcu ne prolazi,pogledajte polu prazan smolvil koji je prostorno planiran baš po tom ”američkom” sistemu,mnogo kvadrata a malo prostorija,što retko ko od srbenda voli. Videćemo

 3. Neno, ne znam sta Srbenda voli, ali jedna od osobina Srbendi je bas to sto vi pokazujete vasim komentarom.
  Sacekajmo da se izgradi pa onda sudimo. Ja bas mislim da ce ovo biti ekstra, i sigurno nisu birali Sumarice da bi fuserisali i drali, nego da napravi spoj kvaliteta i cene, da se gradilo u centru ne bi bilo realno da za neku normalnu cenu bude dobar kvalitet.
  Smolvil nije prodat jer prvo ima 360 stanova i lose su strukture kao sto vi kazete, ali ovde prvo na skici se vidi da je struktura kuca super, a i radice se 20-30 kuca, ne 300.
  Svakako, Kragujevac ovo zasluzuje.

 4. Na 3D prezentaciji mi se cini da su ovi objekti-kuce dvojne (dve stambene jedinice u okviru jednog objekta, da li sam u pravu ? Interesuje me koji ce deo Sumarica to biti i kakva ce biti cena ?

 5. Veoma ukusno,futuristicki sa stilom …
  Sve to sto sam video na Zapadu preliveno je u Sun Hill
  Bravo za Studio Arh In

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime