Ekonomski fakultet priredio prijem za brucoše

0
1012

U amfiteatru Ekonomskog fakulteta u prisustvu brojnih gostiju, profesora i gradskih zvaničnika doborodošlicu 58. generaciji studenata poželeo je dekan fakulteta dr Petar Veselinović.

“Krećete putem koji su utabale generacije studenata, na jednom od najstarijih fakulteta Univerziteta u Kragujevcu. Na ovom fakultetu do sada je diplomiralo više od 9.500 studenata. Odbranjene su 144 magistarske teze i 86 doktorskih disertacija”, rekao je Veselinović.

Pored dva akreditovana studijska programa, ekonomija i poslovna ekonomija i menadžement, Veselinović je najavio da će najverovatnije u narednoj godini akreditovati i program poslovna informatika na osnovnim, kao i dva programa na master akademskim studijama: poslovna informatika i finansije u javnoj upravi.

Pored toga, radi sticanja stručne prakse, fakultet je potpisao 14 ugovora o saradnji sa privredom, odnosno, bankarsko – finansijskim institucijama, kao i ugovor o strateškom partnerstvu sa fakultetom organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.

Na svečanom prijemu, studentima su uručeni indeksi, a nastava počinje 3. oktobra.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime