Ejmi LaVer i Vil Sekston u SKC-u

0
1050

amy-will-poster copy

Američka kantautorka Ejmi LaVer nastupiće sa gitaristom Vilom Sekstonom u petak, od 22 sata, u bašti SKC-a u Kragujevcu.

Mlada kantautorka iz Memfica poseduje zavodljivi baršunasti glas kojim obara s nogu i tera vas da obratite pažnju na pesmu koja je, obično, neka zanimljiva priča. Ona je sitna, krhka i nežna, ali svoj ogromni instrument svira besomučnom žestinom poput kontrabasiste u nekom pankabili bendu. Godine 2014. izašao je njen četvrti album Runaway’s Diary i sadrži 12 pesama inspirisanih tinejdžerskim begom od kuće. Neki je nazivaju roud pločom, neki pločom kojom se otvaraju mnoge dileme iz uvek uzburkanih dana odrastanja, ali svi su složni u tome da se Ejmi i ovim albumom dokazala kao kantautorka visokog kvaliteta i ogromnog talenta na današnjoj amerikana sceni. Runaway’s Diary je producirao Luter Dikinson, a pomogao je gitarama i mandolinom.

Vil Sekston je takođe svirao gitare na ovom albumu, a pored toga pevao i prateće vokale. Vil je poznati kantautor kantri i vestern muzike, a već ima zavidnu karijeru iza sebe s obziron na to da od malena svira gitaru sa starijim bratom Čarlijem, jednim od zapaženijih gitarista u bendu Boba Dilana.

Cena karte je 400 dinara.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime