Edukacija dece – plaćena stručna praksa u Kolumbiji

0
2598

kolumbijaGlobal Talent program – program stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu, nudi mogućnost za stručno usavršavanje u oblasti obrazovanja u Kolumbiji.

Obrazovne/edukativne prakse nude profesionalno iskustvo u oblasti edukacije i predavanja stranih jezika za obrazovanje odraslih i dece. Ova edukaciona praksa održava se u školi “One to One” u Kolumbiji, u gradu Manizales, u trajanju od 50 do 52 nedelje.

“One to One” je mala privatna engleska akademija koja održava časove jezika individualno i u grupi.

Student-praktikant će predavati engleski jezik u grupama od 3 do 8 ljudi. U opisu posla praktikanta je predavanje jezika od osnovnog do naprednog nivoa, kao i održavanje časova konverzacije u grupi. Praktikanti će dobijati i pravna dokumenta koja će biti potrebno da prevode. Domaći student će tokom prakse steći iskustvo rada u internacionalnom okruženju, a biće i učesnici događaja pod nazivom “Global Vilage” koji organizuje ova organizacija gde će biti u prilici da upoznaju druge kulture i svet sa svojom kulturom. Od praktikanata se očekuje da pokažu želju da rade sa studentima, da usavršavaju jezik i da podučavaju druge engleskom jeziku. Njima će biti obezbeđeni i časovi španskog jezika od strane članove ove organizacije u Kolumbiji, kao i druženja, izleti i razne aktivnosti u kojima će imati priliku da bliže upoznaju kulturu ove zemlje, ali i obeležja I tradiciju ostalih praktikanata koji dolaze iz različitih krajeva sveta.

– Radno vreme od 08:00 -20:00h , sa totalnim fondom od 40 radnih časova nedeljno. Subote su radne.

– Mesečna plata iznosi 677 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popuniš PRIJAVU i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku. Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Neophodni uslovi za učešće:

– Diplomirani student ili student završne godine jezičkog fakulteta/ više škole

– Odlično poznavanje engleskog jezika

– Posedovanje prezentacionih i jezičkih veština

– Posedovanje veština podučavanja stranog jezika

-Poznavanje rada na računaru

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu websajt stranicu ili Facebook stranicu .

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime