„Džoni Ingliš“ i „Beli očnjak” u Sinepleksu

0
898

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza od danas se nalaze dva nova filmska naslova: „Džoni Ingliš – Ponovo u akciji”, uz koji se večeras od 20 časova organizuje Comedy night i „Beli očnjak”.

„Džoni Ingliš – Ponovo u akciji” – On ne zna za strah. On ne zna za opasnost. On je najpoverljiviji tajni agent britanske tajne službe. On nije najbolje što britanska tajna služba ima – on je jedino što je ostalo. Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba sada može da se osloni samo na jednog čoveka, penzionisanog Džonija Ingliša. Publici poznat iz prethodnih delova serijala, Džoni koji sada podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe. Kako bi ova misija uspela, trebaće mu sve njegove sposobnosti i veštine – onih nekoliko koje ima kao čovek jučerašnjih analognih metoda suočen s digitalnim svetom sadašnjice.

„Beli očnjak” –  Prema kultnoj knjizi Džeka Londona, priču o Belom očnjaku ekranizovao je dobitnik nagrade Oskar, Aleksandre Espigares. Zlatna groznica krajem 19. veka zahvatila je Aljasku. Film prati priču dečaka koji traži svoga oca koji je nestao tokom potrage za zlatom. Dečak usput upoznaje srodnu dušu koja će mu zauvek promeniti život – veličanstvenog mešanca vuka i psa po imenu Beli očnjak. Osim pripitomljavanja vuka i divljine oko sebe, dečak će u sebi morati da pronađe dovoljno hrabrosti da pobedi svoje strahove i postane pravi muškarac u ovoj spektakularnoj avanturi.

Na repretoaru bioskopa su još „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“, „Izuzetno putovanje jednog Fakira“, „Megalodon: Predator iz dalekih dubina“, „Opatica iz pakla“, „Predator: Evolucija“, „Slatka mala tajna“, „Špijun koji me je šutnuo“ i „Tom i Bob: Misija spasavanja sveta“.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime