Dva nova naslova u CINEPLEXX-u uz specijalnu projekciju

0
272

Na repertoaru bioskopa CINEPLEXX ove nedelje se nalaze dva nova naslova.

“Južni vetar: Ubrzanje”

Film prati karijeru harizmatičnog Petra Maraša glave mafije iz beogradskog podzemlja, koji u želji da proširi i ozakoni posao, svoj nezakonito stečeni novac ulaže u legalne poslove. Tražeći povoljnu priliku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju po zadatku. Tamo saznaje vesti koje će ga primorati da smesta promeni planove – biva prinuđen da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke kada njegov rođeni brat upadne u nevolju.

Pored Miloša Bikovića, Miodraga Radonjića, Jovane Stojiljković, Predraga Mikija Manojlovića, Aleksandra Berčeka, Luke Grbića, Aleksandra Gligorića, Mladena Sovilja i drugih poznatih srpskih glumaca, zapažene uloge ostvaruju bugarske zvezde Marian Valev, Zachari Baharov, Mak Marinov i Asen Blatečki. Tu je i mlada britanska glumica Anastasija Everal u ulozi Eli. Reditelj filma je Miloš Avramović, a producenti Tatajana Žeželj Gojković, Miloš Avramović, Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

Ekipa filma ,,Južni vetar: Ubrzanje“ pokloniće se publici u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu nakon projekcije od 20 časova i pre projekcije od 21:15 časova.

“Prošle noći u Sohou”

Psihološki triler Edgara Rajta o mladoj devojci, sa strašću prema modnom dizajnu, koja na misteriozan način ulazi u šezdesete godine prošlog veka gde se susreće sa svojim idolom, impresivnom pevačicom u usponu. Ali London šezdesetih godina nije onakav kakav se čini, a vreme kao da se raspada sa sumnjivim posledicama…

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime