Naslovna Slobodno vreme Bioskop Dva nova filma u CINEPLEXX-u

Dva nova filma u CINEPLEXX-u

0
92

Na repertoaru bioskopa Cineplexx BIG Kragujevac ove nedelje se nalaze dva nova naslova i jedan događaj.

Munje: Opet!“ – Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto: nema devojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvek, ne razumeju se sa svetom i novom muzikom koja vlada. Gojko cveta, kralj je Beča i uspešni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pevačice Mile Sile. Međutim, deo pesme je „pozajmljen“ od školskih drugara. Istovremeno velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču jer velika većina odeljenja živi po svetu.

Zna se ko jedini nije pozvan! Stare rane se ne zaboravljaju. Pop i Mare, bledi kao kreč, moraju u Beč. Na putu će sresti mlade šampione hemije i razne koloritne osobe/spodobe, među kojima i bivšu razrednu Smilju Torturu.

 „Dungeons & Dragons: Odanost među lopovima“ – Šarmantni lopov i grupa nesvakidašnjih avanturista upustili su se u epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju. Međutim, kada se sukobe sa pogrešnim ljudima, stvari kreću po zlu.

Specijalna projekcija filma “Munje: Opet!” u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu – nedelja, 2. april u 19 časova

U nedelju, 2. aprila od 19 časova biće održana specijalna projekcija filma “Munje: Opet!” u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu.

Na specijalnoj projekciji nastavka kultnog domaćeg naslova gostima bioskopa će se predstaviti deo autorske i glumačke ekipe filma.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS!

„SUPER MARIO BRAĆA FILM“ u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu – pretpremijerno od srede, 5. aprila

Reditelji filma su Aron Horvat i Majkl Jelenic, koji su zajedno radili na filmovima Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies, a scenarista je Metju Fogel (Lego film 2, Malci 2 – Gruov početak). Glasove likovima u originalnoj verziji filma pozajmili su Kris Prat (Mario), Anja Tejlor-Džoj, Čarli Dej, Džek Blek, Kigan Majkl Kej, Set Rogen, Fred Armisen, Kevin Majkl Ričardson i Sebastijan Maniskalko.

BEZ KOMENTARA

LEAVE A REPLY

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime