Dva nova filma i “Veče horora” u CINEPLEXX-u

0
344

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza nalaze se dva nova filma, a posetioce očekuje i jedna specijalan događaj.

PRIZIVANJE ZLA: Đavo me je naterao – Sedmi film iz sveta Prizivanja, najduže i najpoznatije horor franšize u svetu. Prizivanje Zla otkriva zastrašujuću priču o teroru, ubistvu i nepoznatom zlu koje je šokiralo čak i iskusne istraživače paranormalnog Eda i Lorejn Voren. Jedan od njihovih senzacionalnijih slučajeva započinje borbom za dušu jednog mladića, i odvodi ih daleko od svega što su ikad pre videli, pa će se prvi put u istoriji SAD-a optuženi za ubistvo braniti opsednošću demonom.

Patrik Vilson i Vera Farmig se vraćaju kao Ed i Loren Voren, ovog puta pod rediteljskom palicom Majkla Čivsa.

HORROR NIGHT koji se održava 3. juna uz film “Prizivanje zla: Đavo me je naterao” je pravi događaj za ljubitelje horora, filmova koji su delimično rađeni na istinitim događajima, kao i osećaja da sebe moraju da podsećaju da je ispred njih samo film. Posetiocima će biti potrebno dosta hrabrosti, a svi koji se usude da pogledaju film 3.juna u 19.30 dobiće dodatnih 1.000 bonus bodova na svojoj Cineplexx Bonus kartici.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx bioskopa ili putem aplikacije CineplexxRS.

MOJA GODINA SA SELINDŽEROM – Džoana sanja da postane književnica. Ali devedesetih godina u Njujorku, taj put je dugačak i težak. Kada se zaposli kao asistentkinja književne agentkinje Margaret, ona je svesna da tu priliku mora maksimalno da iskoristi. Ostaje mirna kada telefoni neprestano zvone i puna samopouzdanja obračunava se sa staromodnom i tvrdoglavom šeficom. A u agenciji, čini se, sve se vrti oko samo jedne osobe – ostarelog, kultnog autora Džeroma Dejvida Selindžera, na čije poruke obožavalaca odgovara upravo Džoana.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime