Dva nova filma i “Porodični dan” ove nedelje u CINEPLEXX-u

0
281

Na repertaoru bioskopa Cineplexx Kragujevac Plazao ve nedelje se nalaze dva nova naslova i jedan događaj.

Izvanredan život Dejvida Koperfilda – Dobitnica nagrade Oskar glumica Tilda Svinton i jedan od najvoljenijih britanskih glumaca Hju Lori u priči o čuvenom naslovnom liku – Dejvidu Koperfildu. Od britanskog reditelja Armanda Janučija u bioskope stiže najnovija adaptacija romana čuvenog klasika Čarlsa Dikensa. Svi ljubitelji dobre drame i britanske komedije, osvedočenog britkog humora moći će da pogledaju film ,,Izvanredan život Dejvida Koperfilda” koji je okupio poznatu ekipu glumaca – od dobitnika nagrade Oskar Tilde Svinton i Pitera Kapaldija, preko voljenog Hjua Lorija, do mladog Deva Patela koji tumači naslovni lik, Dejvida Koperfilda.

Film prati Koperfildovo putovanje kroz haotičan svet u kom pokušava da pronađe svoje mesto. Od nesrećnog detinjstva do otkrića talenta za pripovedanjem i pisanjem njegovo putovanje naizgled je smešno i tragično, ali uvek puno boja, života i humanosti.

Trolovi: Svetska turneja – Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi u jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Tako da će njihov svet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji.

Ekipu koja je učestvovala u sinhronizaciji najveselijeg filma ikada napravljenog čine: Ana Štajdohar, Marko Mandić, Iva Stefanović, Branislav Platiša, Milan Živadinović Billy, Slobodan Stefanović, Đurđina Radić Djixx, Nikola Antonović Anton, Marko Marković, Đorđe Grgurović Grzi…

PORODIČNI DAN u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu uz film ,,Trolovi: Svetska turneja”

Najmlađi posetioci će pored super doživljaja sa filma, poneti sa sobom i časopis ,,Zeka”, ,,Bubamara” ili ,,Dečije novine junior”, a najsrećniji mališani dobiće na poklon jednu od fantastičnih knjiga koje je pripremio “Evrobook”. Još mnogo iznenađenja inspirisanih filmom ,,Trolovi: svetska turneja” očekuje vas u omiljenom bioskopu, a da mame i tate ostanu budni, pobrinuće se Grand kafa koja će deliti uzorke mirisne i ukusne Grand Gold kafe.
Druženje nakon duže pauze upotpuniće animatori u periodu od 12 do 14 časova sa kojima će najmlađi tkriti čaroliju jednog drugačijeg sveta.

Ulaznice za Porodični dan i film ,,Trolovi: Svetska turneja” u prodaji su na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime