Dva nova filma i dva događaja u CINEPLEXX-u

0
333

Na repertoaru bioskopa Cineplexx BIG Kragujevac u periodu od 17. do 23. februara nalaze se dva nova naslova i dva događaja.

U N C H A R T E D – Zasnovan na jednom od najprodavanijih i najhvaljenijih serijala video igara svih vremena.

Uncharted film predstavlja priču o Nejtanu Drejku i njegovoj prvoj avanturi sa partnerom/rivalom Viktorom Salijem Salivanom. Tom Holand u ulozi Nejtana Drejka i Mark Volberg kao vickasti Sali, upoznaće publiku sa avanturom u kojoj Nejtan Drejk postaje lovac na blago usput otkrivajući jednu od najvećih misterija istorije u epskoj akciji koja će obuzeti ceo svet.

Action night u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu uz film Uncharted očekuje vas ovog četvrtka od 20 časova. Za članove Cineplexx kluba pripremili smo i 1000 dodatnih bonus bodova.

L E T O  K A D  S A M  N A U Č I L A  D A  L E T I M – Dvanaestogodišnja Sofija (Klara Hrvanović) mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu.

Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović) i luckastom baba-tetkom Luce (Snježana Sinovčić). Bez društva, dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je ‘’pa ka o’’, ali monotoniju ubrzo prekida neobično ponašanje bake Marije. Sofija naslućuje da je u pitanju nekakva tajna romansa, ali velika istraga babinog ljubavnog života zapravo rezultira otkrićem dugo čuvane porodične tajne. Sa novim prijateljstvima, simpatijama i avanturom, Sofija dobija svoje letovanje iz snova, ali i mnogo više nego što je mogla da izmašta.

Porodični vikend u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu očekuje vas u subotu 19. i nedelju 20. februara od 12 do 17 časova. Uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje vas poklon poster ovog sjajnog porodičnog filma.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime