Dušan Obradović: Prekidamo pregovore sa SNS, misle na fotelje a ne na razvoj grada (FOTO)

13
2167

prekidanje pregovora sa sns

13 KOMENTARI

 1. Hhahahahahahha, ma sigurno je to.. Al te je Pajtic izdresirao, svaka mu cast, nema vise kako ti hoces neko kako on kaze.

 2. Super vam je ova screenshot fora svakog dana.. a odlicna je i vest o prekidu pregovora sa radikalima, jos sad samo malo obuzdati Verka i mozda ovo i ne ispadne tako lose. Nadam se da ce radikali uskoro na svim nivoima da pocnu sami sebe da urusavaju, jer ovo sto rade stvarno nema nikakvog smisla.

 3. a sta su oni drugo i radili ove dve tri godine nego jurili ,prekomponovali,reformisali ….a radno mesto jedno otvorili nisu i ova postojeca su doveli u pitanje opstanka !!!

 4. Pobogu Dušane, šta ti treba Verko?
  Pa on je ZA GRAD gori od svih vas skupa, gori od i jednog radikala, sns-ovca…
  Ovo je tvoja politička smrt!!!

 5. RADIKALI NISU CLANOVI SNS-A VIDIM DA STE SLABO INFORMISANI,KOALICIJU MOZE DA CINI BILO KO .NAJBITNIJE JE DA VLADAJUCA POMOGNE KRAGUJEVCANIMA DA ZIVE BOLJE NEMA VISE PRAZNIH PRICA MORA DA SE RADI NADAM SE DA CE GOSPODIN VEROLJUB OZBILJNO SHVATITI SITUACIJU I ZAVRSITI ZAPOCETI POSAO ZA DOBROBIT GRADJANA KRAGUJEVCA.

 6. Ovo mi sve vise lici na strip o Iznogudu!!! Ooet zli vezir ne uspe da postane kalif umesto kalifa!!! Prvo rodjen u ovom gradu on i tata mu ostetise rodjeningrad za 40 000 000 dinara blokadom puta i pruge, strajkaci zavedeni uzimali iz usta sopstvene dece i svi od reda sada odbaceni i ostali bez posla iskorisceni kao maramice jednokratno… Drugo, da prkomponuje vlast i samo zarad vlasti, Iznogud je potpuno zavrnuo slavine Kragujevcu i ceka da ih odvrne kad zasedne u fotelju da bi valjda postao spasotitelj a pre toga sam je svojim postupcima nanovo svoj rodni grad pokusao da vrati na nivo doline gladi??? Samo zarad vlasti!!? Da li Iznogud ima makar jednu ideju za ovaj grad osim fotelje kalifa? Sem nebuloze za koju ni sam ne zna sta je zvane 15 u 1 nema nista???!!! Za ciji racun radis Iznogude??? Samo svoj za svoj nedosanjan san, za gospodara iz Beograda ili za svoj rodni grad??? Ah, da pa ti nelegalnu vikendicu od 300 kvadrata nemas na Lepenici vec na Dunavu zaboravio sam… Izvini Iznogude!!! BRAVO DULE!!!

 7. Uz preletace iz G17 ili sta god, sa 11 glasaca, ali ogromnim trenutnim politickim kapitalom i dvostolicare ex monarhisticko nacional – liberale samo je jos G.O. DS a (kojima Vojvođani kroje Sumadiju), sa svojim ambivalentnim stavovima falio da nas grad ponovo povrati status ”Doline gladi”. G-din-e Verko, zadrzite dostojanstvo i povucite se. Nece to biti Vas licni poraz, znaju Kragujevcani ko ste Vi, ali ste previse dugo u politici. Situacija po nas, Vase sugrađane, je postala neodrziva, a vi nemate resenje. Zar ne?

 8. Ovo je strasno, tata obecao sinu grad da se igra malo… o iskustvu, strucnosti i postenju ni reci….pogledajte malo tatinu snajku sa tasnom od 1000 evra i autom od 25 000 evra. i naravno diplomatskim pasosem…:)
  jedno pitanje: gde radi ovaj Radomir Nikoluc?

 9. Radi odavno u Energogasu ,za ogromnu platu a niko ga nikada nije tamo video..pa nije mu tata uzalud strajkovao gladju …

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime