Dubljanin i dalje na čelu GrO DS

0
311

Juče su održani neposredni izbori Gradskog odbora Demokratske stranke u Kragujevcu, na kojima je za predsednika GrO DS Kragujevac ponovo izabran Ivan Dubljanin.

Izabrano je i 40 članova stalnog sastava Gradskog odbora. U prethodnom sazivu stalni sastav je brojao 30 članova, tako da je, prema GrO DS, na ovim izborima odbor dodatno ojačan uspešnim i prepoznatljivim Kragujevčanima, koji uživaju ugled u gradu i okolini.

– Kragujevački odbor DS-a je u prethodnom periodu bio nepokolebljivi protivnik vlasti koja je zarobila državu i društvo, i bez ikakve zadrške se suprotstavljao svim pokušajima, sa koje god strane dolazili, da se ovakvoj vlasti bude konstruktivna opozicija. Ojačani i osnaženi neposrednim izborima, na kojima je učešće uzeo veliki broj članova, nastavljamo odlučnu borbu za Srbiju kojom će se ponositi svi njeni građani. Cilj nam je da Kragujevac ponovo vratimo na mesto koje zaslužuje, kao regionalni centar ovog dela Srbije i grad u kome se stvarala i stvara moderna srpska država – navodi se u saopštenju GrO DS.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime