DS i ZZŠ: SDS i LDP glume opoziciju i o tome imaju čvrst dogovor sa SNS

1
2488

Dusan i VerkoPredsednik Demokratske stranke u Kragujevcu, Dušan Obradović i bivši gradonačelnik Kragujevca i lider Zajedno za Šumadiju, Veroljub Stevanović održali su zajedničku konferenciju za medije na kojoj je istaknuto da su DS i ZZŠ jedina alternativa sadašnjoj vlasti i jedina opozicija u Srbiji, dok SDS I LDP glume opoziciju i o tome imaju čvrst dogovor sa SNS.

Naglašavajući da su SDS i LDP u funkciji vladajućeg SNS-a, Veroljub Stevanović je rekao da je SDS u direktnoj sprezi i dogovoru sa naprednjacima i da to potvrđuje ponašanje njihovih odbornika prilikom glasanja u kragujevačkoj i vojvođanskoj skupštini.

“Dva dana pre promene vlasti u Kragujevcu imao sam kontakt sa Borisom Tadićem koji mi je nedvosmisleno rekao da neće učestvovati u glasanju, međutim to nije bilo tako, Tadić je već tada pokazao kako će se ponašati u Vojvodini. Iste večeri njegov odbornik nalazio se u karantinu u Končarevu”, rekao je Stevanović.

Sa liderom LDP-a sastao 27. oktobra, dan pred održavanje skupštine, koji je u njegovom prisustvu pozvao odbornike u Kragujevcu da ne učestvuju u glasanju.

„Dan pre sednice, Čedomir Jovanović je u mom prisustvu telefonom razgovarao sa svojim ljudima iz Kragujevca i takođe nedvosmileno potvrdio da bi njegovi ljudi, ako glasaju, pokazali svoje pravo lice“
Dodao je da građani Kragujevca sada u odbornicima SDS i LDP prepoznaju oličenje bahatosti i osionosti, s obzirom da su se prodali i ponašali kao najobičniji poslušnici.

Predsednik GrO DS Dušan Obradović je rekao da su Jovanović i Tadić napravili čvrst dogovor sa SNS da glume opoziciju i da s vremena, na vreme, kritikuju vlast. Kad god treba da se prekomponuje vlast, kao što je u Vojvodini sa SVM, treba samo da se povuku.

„Pozivam sve ljude da nam se priključe u borbi protiv SNS, jer je jasno da su LDP i SDS samo glumili opoziciju, a imali čvrst dogovor sa SNS. Naredni period će biti loš za Kragujevac, jer sumnjam da će nova vlast umeti da vodi grad. Za njih je sve samo protokolarno“- naglasio je Obradović.

Komentarišući rad lokalne samouprave, Stevanović i Obradović, rekli su da će građani vrlo brzo videti ko su oni koji su na vlasti u Kragujevcu.

1 KOMENTAR

  1. Odbor SDS-a u Kragujevcu je masakriran od strane ljudi iz Rače koji se svojim palanackim nacinima svete Borisu jer nisu uspeli da se uguraju u sam vrh stranke i to se jasno vidi, prvo su poceli fizicki da razbijaju svoju stranku pa sad i politicki… Dovoljno je samo da vidite ko danas upravlja odborom u Kragujevcu, prva tri imena i sve ce vam biti jasno, puleni velegrada zvanog Rača od 1500 stanovnika..

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime