Don Pizza osvaja zapadnu obalu SAD-a

0
4387

Don Pizza nakon uvođenja brojnih noviteta u 2021. godini, kao što je 3d poručivanje proizvoda online i unađređenje sistema za online poručivanje sa opcijom plaćanja hrane karticom i beskontaktne dostave, planira da svoj razvoj usmeri na tržištu SAD-a.

Don Pizza je najavila učešće na velikom događaju “The Franchise Expo” koji će se održati na jesen ove godine u San Diegu. Ovaj sajam privlači hiljade najbrže rastućih franšiza iz celog sveta, a Don Pizza će po prvi put predstaviti svoj idejni koncept franšize na kome je radila proteklih 5 godina.

Tokom proteklih godinu dana su uspostavljeni kontakti sa brojnim investitorima iz SAD-a koji bi na leto ove godine trebali i da posete Kragujevac i održe sastanke sa vlasnicima brenda Don Pizza.

Iz Don Pizze ističu da će dalji rast i razvoj biti usmeren na obuci mladih i njihovoj pripremi za mogućnost rada i na tržištima izvan Srbije, a obuku kupaca franšize će obavljati naši majstori, koji su prošli ceo proces razvoj proizvoda koji su danas dostupni.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime