Dogovorom do manjih gužvi na šalterima

0
1454

javno stambeno kragujevacOve nedelje je obnovljen ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između ED Centar (u ime EPS Snabdevanje) i Javnog stambenog preduzeća Kragujevac koji omogućava građanima da plate utrošenu električnu energiju bez provizije i na naplatnim mestima JSP.

Zahvaljujući dobroj saradnji ED Centar i kragujevačkih komunalnih preduzeća, građani su godinama bili u mogućnosti da plate utrošenu električnu energiju bez provizije na šalterima ovih preduzeća, a recipročno tome, komunalne usluge na šalterima Elektrošumadije. Kada je sredinom prošle godine u okviru EPS-a formirano novo preduzeće EPS Snabdevanje, koje je od distribucija preuzelo posao prodaje i naplate električne energije, obustavljena je i naplata električne energije na šalterima JKP. Bilo je potrebno da se redefiniše ovaj način saradnje, s obzirom da se sada kao nova ugovorna strana pojavljivalo EPS Snabdevanje.

U međuvremenu su sve ove promene dovele do nezadovoljstva građana i velikih gužvi koje su se stvarale na preostala dva naplatna mesta Elektrošumadije. Shvatajući nezadovoljstvo građana, rukovodstva ED Centar i JSP Kragujevac uložili su velike napore, tokom nekoliko meseci pregovora, da bi se došlo do dogovora i obnavljanja ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji ovih preduzeća.

„Uvažavajući potrebe građana, tj. korisnika usluga ovih preduzeća, sve smo učinili da se ponovo uvede mogućnost plaćanja računa za električnu energiju na naplatnim mestima JSP, odnosno računa SON-a na naplatnim mestima elektrodistribucije“, ističu u ova dva preduzeća i dodaju: „I ovaj potez pokazuje da je zadovoljstvo korisnika u fokusu naših poslovnih aktivnosti“.

Inače, električna energija od sada može da se plati bez provizije na tri naplatna mesta JSP Kragujevac: Centar, Aerodrom, kao i na naplatnom mestu Stanovo, koje je ponovo aktivirano zahvaljujući ovom dogovoru. Podsećamo i da građani, recipročno tome, mogu bez provizije da plate račune objedinjene naplate na naplatnim mestima elektrodistribucije koji se nalaze u centru grada (objekat dispečerskog centra Elektrošumadije u krugu Energetike) i u upravnoj zgradi ED Centar/ED Elektrošumadija.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime