Dodeljena priznanja najboljim privrednicima Šumadije i Pomoravlja

0
1096

privredna komora najbolji 2012U svečanom delu zasedanja Skupštine Regionalne privredne komore Kragujevac, uručena su priznanja za 2012. godinu.

Prvu plaketu RPK Kragujevac, za ostvarene rezultate u privređivanju, dobili su „Wacker Neuson Kragujevac“, Vodoprivredno predzeće „Ćuprija“ i „Meggle Srbija“ Kragujevac.

Druga plaketa RPK Kragujevac, za ostvarene rezultate u privređivanju, dodeljena je Aci Zlatiću, direktoru „Grah-automotive“ iz Batočine i Ivanu Joksimoviću, Rukovodiocu projektnog tima „Knjaz Miloš“ iz Aranđelovca.

Treću plaketu RPK Kragujevac koja se dodeljuje privrednim subjektima i drugim pravnim licima povodom jubileja dobili su „Elektroporcelan Aranđelovac“ i kragujevačko JKP „Zelenilo“ za 60 godina postojanja, JP „Direkcija za urbanizam Kragujevac” za 50 godina i „Takovo osiguranje” iz Kragujevca i „Grading” iz Paraćina, za 20 godina postojanja.

Predsednik RPK Kragujevac, mr Dušan Puača čestitao je dobitnicima priznanja na ostvarenom poslovnom uspehu u 2012. i iskazao nadu da će naredna godina svima biti uspešnija.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime