Doček nove godine u Kragujevcu – ponude

0
20551

vatromet nova godinaPoslednja je nedelja decembra i bliži se doček Nove godine. Ponude za doček su uveliko spremne, stoga Vam predlažemo koje kafiće, klubove i restorane u Kragujevcu možete posetiti u najluđoj noći.

Grad Kragujevac već tradicionalno u saradnji sa Domom omladine svake Nove godine za svoje sugrađane sprema novogodišnji program. Ako niste još uvek odlučili gde biste dočekali 2013. godinu, onda je pravo rešenje Đački trg. Družićete se sa sjajnim bendovima: „Epilog“, „Propaganda 117“ i „90. Minut“. Provod je i ove godine zagarantovan.

Za one koji više vole zatvoreniju varijantu, preporučujemo kultni kragujevački noćni klub „Geto“, koji će i u novogodišnjoj noći biti otvoren.

Bend „Armuši“ sviraće u pivnici „Pivnica“. Na repertoaru će se naći pesme sa novog albuma „Novi dan“, ali i poznate obrade. Ulaz je slobodan.

Klub „Vizantija“ spremio je „house music all night“, za starije od 21 godine. Ulaznice u pretprodaji su 400 dinara, a na ulazu 500 dinara, dok je u klubu „Soda“ na program biti „drum&bass i breakbeat night“, po ceni od 400 dinara.

Bend „Rockinger“ sviraće u klubu „Twist“, šank je otvoren, a cena je 1.000 dinara.

Za kafe „Nemam Ve De“ potrebno je izdvojiti 3.500 dinara, ukoliko želite da rezervišete sto za četiti osobe, uz flašu pića po izboru.

Koktel bar „BuenaVista“ biće otvoren, uz mogućnost rezervacije stola po ceni od 20 do 40 evra, uz zavisnosti od broja osoba.

Za klub „Casino“ cena ulaza je 1.000 dinara. Nastupiće „Pozitivo bend“, a cene pića su standardne. Klub „Volpe“ doček organizuje po ceni od  40 evra po osobi, u cenu su uračunati hrana i otvoren šank, a zabavljaće Vas  „Šebek i moj bend“.

U hali „Park“ organizovana je žurka na kojoj će nastupiti DJ Mare, DJ Jo i kragujevački DJ Aleksandar Ješić, uz otvoren šank i švetski sto, po ceni od 1.500 dinara u pretpordaji. Za živu svirku pobrinuće se beogradski Classico Band.

Doček u noćnom klubu „Kairos“ organizovan uz koktel dobrodošlice i muzičara Srećka Gajića Krečara, po ceni od 3.900 dinara.

Restoran „Jezero“ organizuje doček po ceni od  2.900 dinara, restoran „Zlatnik“ uz kompletan meni i muziku uživo po ceni od 3.000 dinara, s tim što je u cenu uključena i karta za reprizu dočeka u klubu „Paradiso“, u restoranu „Nine“ doček organizovan po ceni od 3.000 dinara, a u cenu uključen kompretan meni. U „Oranici“ doček košta 3.900 dinara, dok je u „Vodenici “ 35 evra. Uz starogradsku muziku možete uživati u restoranu „Pevac“, uz orkestar „Kraguji“, a cena je 3.300 dinara + 700 dinara za otvoren šank po osobi, dok u kafeu „Bard“, uz istu muziku, doček je 2.000 dinara.

Na „Šumadija sajmu“ možete dočekati Novu godinu uz „Mojito bend“ i otvoren šank za 3.800 dinara.

U „Palisadu“ vas pored benda „Balkan 34“, po ceni od  3.800 dinara, očekuje i Deda Mraz sa svojim mrazicama, a u „Paligoriću“ bend „Kosmos“, za 3.200 dinara.

Doček u Hotelu „Kragujevac košta 3.950 dinara, a očekuju vas večera, otvoren šank i novosadski bend „Explosive“. U hotelu „Ženeva Lux“, po ceni od 4.200 dinara imate večeru i otvoren šank, a za muziku zadužen je „Bravo“ bend. U hotelu „Šumarice“ organizovan je doček uz kompletan meni i nastup „Negro“ benda po ceni od 3.800 dinara, dok za „Plavu salu“ uz „Mega“ bend treba izdvojiti 4.300 dinara.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime