Dobrodošli u bajku – pridružite se otvaranju praznične sezone u Šoping centru Kragujevac Plaza

0
1628

Plaza bajkaŠoping centar Kragujevac Plaza je i ove sezone pripremio bogat novogodišnji program pun zanimljivih besplatnih događaja koji će Vam omogućiti da oživite praznike iz bajke! Praznična sezona će trajati od 7. decembra do 5. januara, a svaki vikend će biti jednistven!

Svečano otvaranje praznične sezone biće u subotu, 7. decembra, a posetioce očekuje porodično takmičenje u kićenju jelki uz animatore i nagrade od 14-18h, predstava za decu u 17h, kao i jedan veoma poseban događaj !

Fantastična trupa akrobata, iluzionista, kontortista i muzičara iz celog sveta izvešće performans za pamćenje! Ne propustite njihov nastup u 19h u atrijumu, a nakon toga poželite najlepše želje sa svojim najbližima uz spektakularni vatromet ispred Šoping Centra Kragujevac Plaza!

I to nije sve! Ove praznične sezone svi posetioci su pozvani da učestvuju u nagradnom takmičenju “Prati put pahuljice” Šoping Centra Kragujevac Plaza, od 9. do 31. decembra! Za svaki račun u minimalnoj vrednosti od 2,000 rsd, posetioci će moći da dobiju nagradne nalepnice u atrijumu šoping centra, a prva tri učesnika sa najvećim brojem nalepnica, osvojiće putovanje za četiri osobe u RIM, PARIZ ili ISTANBUL!

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime